Închide meniul
Foto

Dorian Popa, schimbare radicală după ce s-a despărţit de iubită şi a fost prins drogat şi în chiloţi la volan!

Publicat: 17 noiembrie 2023, 15:37

Reclamă
Dorian Popa, schimbare radicală după ce s-a despărţit de iubită şi a fost prins drogat şi în chiloţi la volan!

Dorian Popa, schimbare radicală după ce s-a despărţit de iubită şi a fost prins drogat şi în chiloţi la volan!

Dorian Popa / Instagram

Dorian Popa a decis să facă o schimbare după evenimentele care l-au adus pe prima pagină a tabloidelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscutul vlogger şi cântăreţ şi-a schimbat look-ul, dorind probabil să schimbe şi ghinionul pe care l-a avut în ultima perioadă.

Dorian Popa, schimbare radicală după ce s-a despărţit de iubită

Dorian Popa are acum o altă frizură. Cântăreţul a ales un look clasic, probabil pentru a da impresia că s-a „cuminţit” după episoadele zbuciumate din viaţa lui din ultima perioadă.

Fosta iubită de 40 de ani a lui Dorian Popa, Claudia Iosif, a făcut, recent, dezvăluiri intime despre relaţia cu vedeta din România. A explicat care a fost adevăratul motiv pentru care s-a ajuns la despărţire. Babs s-a mutat deja din casa în care locuia alături de influencer.

Iniţial s-a crezut că Claudia Iosif a decis să pună capăt relaţiei, după 11 ani, din cauza scandalului în care a fost implicat Dorian Popa. Acesta a fost prins de poliţişti în timp ce conducea maşina în halat şi chiloţi. Mai mult, era şi drogat.

Reclamă

Nu mai suntem împreună de o lună”, a fost reacţia scurtă a Claudiei, în momentul în care s-a aflat că i-a spus adio lui Dorian Popa. Babs a ales în cele din urmă să le răspundă întrebărilor urmăritorilor ei de pe Instagram. Nu s-a mai abţinut şi a explicat de ce a pus, cu adevărat, capăt relaţiei.

Aşa arată acum Dorian Popa / Instagram
Aşa arată acum Dorian Popa / Instagram

Dorian Popa şi Claudia au pus capăt unei relaţii de 11 ani!

Claudia Iosif a oferit detalii din interior şi a ţinut să afirme că nu s-a pus problema să fi avut loc vreo ceartă între ea şi Dorian Popa. De altfel, ei ar fi rămas prieteni. Femeia în vârstă de 40 a spus că a ajuns la concluzia că are alte priorităţi acum şi că despărţirea nu putea fi evitată.

(Cum treci peste o despărțire?) Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități!

Reclamă 4 / 0/3

(Crezi că mai există cale de împăcare între tine și Dorian?) Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare)! Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!”, au fost răspunsurile oferite de Babs pe Instagram, potrivit libertatea.ro.

Gigi Becali a cerut ca Dorian Popa să fie condamnat la închisoare!

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Dorian Popa, după ce influencerul a fost prins de poliţişti drogat la volan. Patronul FCSB-ului cere toleranţă zero din partea autorităţilor, astfel încât vedeta să fie dată exemplu. Latifundiarul din Pipera cere ca Dorian Popa să ajungă după gratii.

Stai puțin. Au înnebunit ei? A înnebunit lumea care se uită la ei. Ce să te uiți? Ce să vezi? Am văzut că o fată din Moldova câștigă un milion. Ce influencer? Că se arată pe TikTok?

Dar cum, mă? De ce să ia bani? Nu mă băgați că eu nu înțeleg. Fiecare se droghează și fiecare face ce vrea cu trupul lui. Doar că noi trebuie să ne protejăm. Cum ne protejăm? Ești drogat la volan? Pușcărie obligatoriu.

Și carnet luat pe 10 ani. Ia să vedem se mai droghează? Nu știu de Dorian Popa, habar n-am cine e Dorian Popa. E fotbalist? Nu e fotbalist. Nu știu eu asta cu internetul, cu TikTok”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Dorian Popa este fan FCSB

Pe lângă faptul că duce o viaţă sportivă, Dorian Popa este şi mare fan FCSB. De altfel, după ce a suferit o operaţie, Dorian Popa s-a recuperat la baza celor de la FCSB.

Am făcut recuperarea la FCSB. Îi mulțumesc lui Ovidiu Kurti că a avut grijă de mine ca de fotbaliști. Mai erau vreo trei băieți acolo, la ei, accidentările sunt la ordinea zilei. Ei făceau pariuri, care plânge primul.

Reclamă

Te punea pe masă și trăgea de el. Eu eram mai panicat ca niciodată. M-a trecut și filmele cu pierderea genunchiului. M-a schimbat asta. M-a făcut să fiu un om mai bun.

Când am făcut RMN-ul mi-au zis: domnule Dorian, ați fost lovit de cal? M-a pufnit și pe mine râsul. Am avut ambele meniscuri rupte, toate ligamentele rupte și condopatie. Oasele au început să se ciocnească între ele și a trebuit refăcut tot cartilajul.

Îi mulțumesc din suflet domnului doctor Codorean. Am stat 5 ore jumate în operație, iar după vreo 4 ore și ceva m-am trezit și vedem pe monitor o sculă și râcâia așa… era ca ăla cu care cureți cartofii. Am zis: hai să mă culc la loc. Nu am mai putut. Eram avion. A fost o operație foarte grea. Când am ieșit de acolo țipam: Băi, Jhonule, sunt bine. Maică-mea țipa la mine: taci din gură, că ne facem de râs. A fost o operație foarte grea.

Apoi a venit recuperarea, a fost foarte bună, dar un pic anevoioasă. Am avut 4 zile de pat, după operație, încă vreo cinci zile de stat în casă. Eram ca un leu în cușcă și după 10 zile de la operație i-am zis domnului doctor: mă duc la sală, azi. Doctorul mi-a zis că nu am voie și i-am spus: mă duc la sală, nu mai pot. Zburam cu cârjele alea. Mi-a zis domnul doctor cum să stau cu piciorul. Urcam două etaje la sală, fără lift fără nimic.MOamenii îmi ziceau că o să mă deformez, dar raționamentul meu era în felul următor: piciorul drept ține 80-90 de kg acum, de ce să-l las și pe ăla să se deformeze”, a dezvăluit, în trecut, Dorian Popa la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – FCU Craiova 1-0. Luckassen a dat lovitura! Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și