Închide meniul
Foto

Fosta iubită de 40 de ani a lui Dorian Popa, dezvăluiri intime despre relaţia cu vedeta din România. Babs nu s-a mai abţinut

Publicat: 12 noiembrie 2023, 19:24

Reclamă
Fosta iubită de 40 de ani a lui Dorian Popa, dezvăluiri intime despre relaţia cu vedeta din România. Babs nu s-a mai abţinut

Fosta iubită de 40 de ani a lui Dorian Popa, dezvăluiri intime despre relaţia cu vedeta din România

Babs s-a despărţit de Dorian Popa / Colaj Instagram

Fosta iubită de 40 de ani a lui Dorian Popa, Claudia Iosif, a făcut dezvăluiri intime despre relaţia cu vedeta din România. A explicat care a fost adevăratul motiv pentru care s-a ajuns la despărţire. Babs s-a mutat deja din casa în care locuia alături de influencer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial s-a crezut că Claudia Iosif a decis să pună capăt relaţiei, după 11 ani, din cauza scandalului în care a fost implicat Dorian Popa. Acesta a fost prins de poliţişti în timp ce conducea maşina în halat şi chiloţi. Mai mult, era şi drogat.

Fosta iubită de 40 de ani a lui Dorian Popa, dezvăluiri intime despre relaţia cu vedeta din România

Nu mai suntem împreună de o lună„, a fost reacţia scurtă a Claudiei, în momentul în care s-a aflat că i-a spus adio lui Dorian Popa. Babs a ales în cele din urmă să le răspundă întrebărilor urmăritorilor ei de pe Instagram. Nu s-a mai abţinut şi a explicat de ce a pus, cu adevărat, capăt relaţiei.

Claudia Iosif a oferit detalii din interior şi a ţinut să afirme că nu s-a pus problema să fi avut loc vreo ceartă între ea şi Dorian Popa. De altfel, ei ar fi rămas prieteni. Femeia în vârstă de 40 a spus că a ajuns la concluzia că are alte priorităţi acum şi că despărţirea nu putea fi evitată.

(Cum treci peste o despărțire?) Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități!

Reclamă

(Crezi că mai există cale de împăcare între tine și Dorian?) Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare)! Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!„, au fost răspunsurile oferite de Babs pe Instagram, potrivit libertatea.ro.

Claudia Iosif s-a mutat la numai 6 kilometri distanţă de fostul iubit. Totuşi, a luat o hotărâre categorică pentru a nu fi deranjată. Ea ar fi simţit nevoia să se „baricadeze” şi a luat legătura cu o firmă de feronerie.

Fosta iubită a lui Dorian Popa şi-a cumpărat o poartă masivă la noua locuinţă şi a urmărit îndeaproape cum a fost montată. Va sta singură şi îşi doreşte cu orice preţ să se simtă în siguranţă.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 40 de ani, Claudia a plecat cu „mâna goală” din relaţia cu Dorian Popa, anunţă cancan.ro. Nu s-a ales cu niciuna dintre casele construite de cunoscutul artist. De atlfel, ea a fost cea care a a făcut anunţul oficial al despărţirii.

Dorian Popa e fan FCSB

Pe lângă faptul că duce o viaţă sportivă, Dorian Popa este şi mare fan FCSB. De altfel, după ce a suferit o operaţie, Dorian Popa s-a recuperat la baza celor de la FCSB.

Am făcut recuperarea la FCSB. Îi mulțumesc lui Ovidiu Kurti că a avut grijă de mine ca de fotbaliști. Mai erau vreo trei băieți acolo, la ei, accidentările sunt la ordinea zilei. Ei făceau pariuri, care plânge primul.

Te punea pe masă și trăgea de el. Eu eram mai panicat ca niciodată. M-a trecut și filmele cu pierderea genunchiului. M-a schimbat asta. M-a făcut să fiu un om mai bun.

Când am făcut RMN-ul mi-au zis: domnule Dorian, ați fost lovit de cal? M-a pufnit și pe mine râsul. Am avut ambele meniscuri rupte, toate ligamentele rupte și condopatie. Oasele au început să se ciocnească între ele și a trebuit refăcut tot cartilajul.

Îi mulțumesc din suflet domnului doctor Codorean. Am stat 5 ore jumate în operație, iar după vreo 4 ore și ceva m-am trezit și vedem pe monitor o sculă și râcâia așa… era ca ăla cu care cureți cartofii. Am zis: hai să mă culc la loc. Nu am mai putut. Eram avion. A fost o operație foarte grea. Când am ieșit de acolo țipam: Băi, Jhonule, sunt bine. Maică-mea țipa la mine: taci din gură, că ne facem de râs. A fost o operație foarte grea.

Apoi a venit recuperarea, a fost foarte bună, dar un pic anevoioasă. Am avut 4 zile de pat, după operație, încă vreo cinci zile de stat în casă. Eram ca un leu în cușcă și după 10 zile de la operație i-am zis domnului doctor: mă duc la sală, azi. Doctorul mi-a zis că nu am voie și i-am spus: mă duc la sală, nu mai pot. Zburam cu cârjele alea. Mi-a zis domnul doctor cum să stau cu piciorul. Urcam două etaje la sală, fără lift fără nimic.MOamenii îmi ziceau că o să mă deformez, dar raționamentul meu era în felul următor: piciorul drept ține 80-90 de kg acum, de ce să-l las și pe ăla să se deformeze”, a dezvăluit, în trecut, Dorian Popa la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și