Închide meniul
Foto

Dovada că fosta şi actuala soţie a lui Cristi Borcea au făcut pace. Anunţul Mihaelei Borcea: „Aşa v-am obişnuit!”

Reclamă

Publicat: 11 mai 2022, 9:42

Dovada că fosta şi actuala soţie a lui Cristi Borcea au făcut pace. Anunţul Mihaelei Borcea: „Aşa v-am obişnuit!”

Mihaela Borcea a anunţat oficial despărţirea

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel și Cristi Borcea / Colaj Instagram

Dovada că fosta şi actuala soţie a lui Cristi Borcea au făcut pace. Mihaela Borcea şi Valentina Pelinel ar fi fost într-un scandal „monstru”, dar ambele au negat în spaţiul public că ar fi fost vorba de aşa ceva. Totul a plecat de la una dintre afacerile fostului patron de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina ar fi încercat, la începutul anului, să se ocupe exclusiv de afacerile soţului său şi să scape de orice implicare a Mihaelei Borcea, prima soţie a milionarului. Totuşi, se pare că cele două femei se înţeleg de minune.

Dovada că fosta şi actuala soţie a lui Cristi Borcea au făcut pace

Mihaela Borcea tocmai şi-a făcut apariţia la hotelul din Olimp, deţinut de Cristi Borcea. Aceasta supraveghează şantierul de la noua piscină şi pregăteşte sezonul estival. Şi Valentina Pelinel a fost la malul mării şi nu se fereşte să dea ochii cu Mihaela.

Soare, mare‼️ In așteptarea unei vacanțe?? Noi pe finalul unui proiect mare pentru a vă oferi așa cum v-am obișnuit, an de an, multe noutăți și surprize!!„, a transmis Mihaela Borcea pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Mihaela Mariana Borcea (@mihaelamarianaborcea)

Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Valentina Pelinel a rupt tăcerea despre relaţia cu Mihaela Borcea

Valentina Pelinel a ţinut să facă lumină şi a vorbit despre prima soţie a lui Cristi Borcea. Neagă vehement că ar fi vrut să o scoată din afaceri.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cu Mihaela nu am avut certuri niciodată. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat că nu am avut de ce, nu am fost certate. E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca sa faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta„, a rupt tăcerea Valentina Pelinel despre relaţia cu Mihaela Borcea, în podcastul Ameri Nasrin de pe Youtube.

Fostul fotomodel asigură că nu este interesată de banii lui Cristi Borcea. Pentru a nu avea probleme legate de avere, în cazul unui divorţ, cei doi soţi au preferat să păstreze bunurile pe numele fiecăruia.

Foarte multe persoane își dădeau părerea despre noi și nu ar fi trebuit să aibă tupeul uitându-ne puțin la viața lor. La noi există boala asta: cel mai pătat să iasă și să atace alte persoane.

Vrei să știi care e adevărul? Adevărul e că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. La noi nu se rezumă la bani nimic”, a mai spus Valentina Pelinel.

Cristi Borcea a vorbit despre fosta şi actuala soţie

Despre relaţia dintre cele două femei a vorbit şi Cristi Borcea în trecut. Omul de afaceri dezvăluia că există un consens între cele două femei.

Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!„, a spus Cristi Borcea, într-un interviu acordat în trecut, conform viva.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și