Închide meniul

Drama din viața primului vasluian ucis de coronavirus: unicul său fiu a murit, după o luptă dură cu o boală incurabilă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2020, 16:06

Drama din viața primului vasluian ucis de coronavirus: unicul său fiu a murit, după o luptă dură cu o boală incurabilă

Vremea Nouă

Ioan Vochița avea 71 de ani

  • Ioan Vochița avea 71 de ani
  • Fiul său a murit la vârsta de 39 de ani
  • Ioan Vochiță a fost în vacanță în Antalya

Alexandru Vochița a fost campion național la handbal, la juniori, și a decedat după o luptă cu o boală necruțătoare. După pierderea unicului fiu, starea de sănătate a lui Ioan Vochiță s-a degradat constant, scriu jurnaliștii de la vremeanouă.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit cadelor medicale, Ioan Vochița avea probleme cu inima, antecedente de infarct miocardic și două stenturi implantate, informează sursa mai sus citată. Bărbatul de 71 de ani a fost în luna martie într-o vacanță în Antalya, alături de partenera sa de viață, iar la câteva zile de la întoarcere au apărut primele simptome.

Inițial, a refuzat să meargă la spital. Pe 28 martie i-a fost făcut testul pentru Covid, iar pe 30 martie a fost confirmat pozitiv. Și partenera lui Ioan Vochiță a fost depistată cu coronavirus. Ioan Vochița a fost decesul numărul 161 anunțat de autorități. 

Reclamă

Ioan Alexandru Vochiță a fost campion național la handbal

Fiul lui Ioan Vochiță a fost unul dintre cei mai talentați handbaliști din Vaslui. Acesta a aflat că suferă de o boală incurabilă și, la un moment, dat, părea că reușise să învingă boala. A decedat, însă, în martie 2016, într-un spital din Iași, la vârsta de 39 de ani. 

La cel moment, Liviu Gugleș, directorul sportiv de la HC Vaslui, spunea despre Ionuț Alexandru Vochița.

Reclamă

L-am antrenat pe Ionuţ încă din clasa a V-a şi pană într-a XII-a. Cu el în echipă, am câştigat, în 1992, titlul de campion naţional juniori III, la Alexandria. Ionuţ a fost cel mai bun jucător al turneului”, spunea, în 2016, Liviu Gugleş vremeanoua.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Moarte șocantă în MMA! Un luptător cunoscut a decedat la doar 38 de ani
FIGHT • 14 nov., 12:12
Moarte șocantă în MMA! Un luptător cunoscut a decedat la doar 38 de ani
Mare maestru Kung Fu, mort într-un atac armat. Ce a făcut când agresorul a început să tragă în oameni
FIGHT • 20 mai, 9:28
Mare maestru Kung Fu, mort într-un atac armat în biserică. Ce a făcut când agresorul a început să tragă în oameni
Mihai Stoica
Liga 1 • 29 apr., 21:23
Mihai Stoica are Covid şi nu va sta pe bancă la FCSB – FC Argeş: „Am dorit să celebrez prin muncă 1 Mai muncitoresc”
Italienii nu se joacă! Jucătorii care nu se vaccinează nu pot juca în Serie A
Fotbal extern • 30 dec., 19:35
Italienii nu se joacă! Jucătorii care nu se vaccinează nu pot juca în Serie A
Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali
Fotbal intern • 5 oct., 8:42
FCSB, lovită de COVID-19! Trei fotbaliști au fost infectați cu Sars-Cov-2! Cine sunt jucătorii pe care Edi Iordănescu nu se va putea baza