Închide meniul

Drama teribilă a unei vedete din România: „M-au trimis la puşcărie că n-aveau arest”. Ce a fost obligat să facă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 octombrie 2021, 9:06

Drama teribilă a unei vedete din România: „M-au trimis la puşcărie că n-aveau arest. Ce a fost obligat să facă

Ce s-a întâmplat în noaptea în care Gabi Tamaş l-a sunat pe Nae Constantin

Gabi Tamaș, la un interviu / as.ro

Gabi Tamaş de la FC Voluntari a avut parte de mari probleme. Totul s-a întâmplat când evolua în Israel, pentru cei de la Hapoel Haifa. Fotbalistul a fost arestat în 2019. Acum a rememorat unul dintre cele mai grele momente din viaţa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama teribilă a unei vedete din România

Gabi Tamaş spune că nimeni nu a fost interesat să afle adevărul, dar acum a explicat public ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani de zile. Fostul internațional a fost surprins băut la volan, dar marile probleme au apărut din cauza faptului că nu avea viza de muncă pe pașaport.

Din acest motiv, Gabi Tamaș a fost nevoit să muncească timp de două luni în folosul comunității, fiind repartizat într-un spital. Fotbalistul a fost arestat la domiciliu și a fost nevoit să presteze muncă în folosul comunității.

„Nu știe nimeni din România ce s-a întâmplat. Nu-i interesează, și-au făcut ratingul și atât. Te prinde băut la volan, în orice țară din lumea asta. Ce-ți face? Te duce, stai 24 de ore, plătești cauțiunea și ai plecat acasă. Am plătit, cei de la poliție au făcut recurs la alt tribunal. M-au trimis la pușcărie, că n-aveau arest.

Citește și:

Avocații poliției au făcut recurs, au zis că nu mă găsesc în calculator și că am intrat fraudulos în țară. S-a făcut abuz de putere. Avocatul nu știa despre ce e vorba, el știa că am intrat cu un pașaport temporar, i-am zis președintelui să nu-mi pună viza de muncă că îmi vine într-o lună pașaportul. Mie de la pașaport mi s-a tras și că au zis că nu mă mai găsesc în calculator, eu aveam viza pe pașaportul nou. Mi-au dat o lună jumate arestat la domiciliu, n-aveai voie să ieși până la lift, te arestau”, a declarat Gabi Tamaș în cadrul unei emisiuni difuzată pe youtube.

Reclamă

Cum şi-a ispăşit Tamaş pedeapsa

Fotbalistul lui FC Voluntari spune că a fost nevoit să lucreze într-un spital, ca infirmier. „Am făcut două luni de zile muncă în folosul comunității. Mergeam și munceam la spital, strângeam mâncarea pacienților. Le duceam mâncarea, le luam mâncarea, două luni de zile, timp de 8 ore!”, a mai spus Gabi Tamaș.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și