Închide meniul
Video

Gabi Tamaş, savuros! Dialog fabulos cu o stewardesă: „Mi-a spus să scot băţul de la Chupa Chups şi să îmi pun masca. Cum să îl scot?” :)

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2021, 14:02

Gabi Tamaș deplânge situația în care se află naționala României

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

În avionul cu care s-a întors la Bucureşti, Gabi Tamaş a fost sfătuit de însoţitoarele de bord să îşi pună masca de protecţie. Fotbalistul nu a vrut să renunţe la acadeaua pe care o savura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş, dialog fabulos cu o stewardesă

Eram după meci, nervoşi puţin, am aşteptat avionul, a avut puţină întârziere. În avion o persoană… sugeam un Chupa Chups şi mi-a spus să scot băţul de la Chupa Chups. Am spus nu ştiu cum aş putea să îl scot. Asta a fost, nu s-a întâmplat nimic altceva!

Mi-a zis să scot băţul de la Chupa Chups şi să pun masca. I-am zis că dacă aş putea să-l scot, îl scot, dar cum să-l scot?„, a dezvăluit Gabriel Tamaş, la o conferinţă de presă, ce s-a întâmplat în timpul zborului de la Timişoara la Bucureşti.

Tamaş a anunţat că nu mai vrea să fie căpitan şi preşedinte la FC Voluntari. În iarnă ia în calcul chiar să se retragă din activitate.

Gabi Torje, povești de milioane cu Tamaș: ”Nu ne halea de nicio culoare!”

Torje, povești de milioane cu Tamaș. Fundașul central a dezvăluit, la emisiunea AS.ro LIVE, că voia să-l bată la început pe Torje, Pulhac şi Ropotan.

Reclamă

Când am venit în vestiar prima dată, Tamaș nu ne halea de nicio culoare. Noi eram figuranți, cu pantaloni din ăia lăsați. Ce e cu ăștia, mă. După, când a văzut cum suntem, fratele nostru. Mi-a spus după că prima dată zicea: mamă, ce-mi venea să-l bat pe piticul ăsta.

Îmi povestea el după. Ne făcea haine Ștefan Muscă, aveam cămăși din alea așa cu multe fermoare, îți lua o oră și un sfert să te închei la ele. La antrenament erai deja obosit”, a povestit, râzând, Gabi Torje, la AS.ro LIVE.

Gabi Torje l-a dat exemplu pe Gabi Tamaș. Acesta susține că indiferent ce făcea noaptea, la antrenament, Tamaș era mereu primul.

Reclamă 4 / 0/3

Nu confundam distracția cu sportul. Când era vorba de antrenament, era antrenament. Toată lumea vorbește de Gabi că nu știu ce. Indiferent de ce făcea Gabi noaptea, a doua zi nu se ținea nimeni cu el la antrenament.

Eu eram unul din ăia care alerga și îmi era greu să mă țin cu el. Gabi avea și câte o lună, două când nu punea nimic în gură. El are momentele lui, trebuie să-l lași o zi, două că-și revine el”, a mai spus Torje la AS.ro LIVE.

Torje a evoluat în două rânduri la Dinamo. Prima dat între ianuarie 2008 și august 2011, iar a doua oară între februarie și iunie 2018.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și