Închide meniul

Drama uriaşă a lui Rică Răducanu: „Mi-e frică să mai adorm”. Vedeta are mari probleme de sănătate

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 decembrie 2021, 20:07

Drama uriaşă a lui Rică Răducanu: „Mi-e frică să mai adorm. Vedeta are mari probleme de sănătate

Drama uriaşă a lui Rică Răducanu

Hepta

Rică Răducanu trăieşte o adevărată dramă. Ultimele veşti din partea medicilor l-au speriat pur şi simplu pe fostul portar al Rapidului. Acesta se teme să şi adoarmă noaptea. Acum, Rică Răducanu vorbeşte despre clipele cumplite prin care trece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama uriaşă a lui Rică Răducanu

Rică Răducanu are mari probleme de sănătate. Chiar vedeta s-a decis să vorbească despre coşmarul pe care îl trăieşte şi despre ceea ce simte în fiecare zi. Este mândru de toate realizările sale, de felul în care și-a trăit viața, însă este dezamăgit de prezentul care-i dă gânduri negre. Fostul mare portar trăiește cu spaima de a nu muri în somn, din cauza unei probleme la nas, una pe care nu o poate rezolva prin operație

„Sunt foarte mulțumit de mine la 75 de ani. Dar sunt supărat de beleaua asta, care nu mai trece. Sunt învățat cu lumea, pe stradă, hai la o bere, hai la o vorbă. Alt stil! Așa, statul ăsta mai rău face. Mă dor toate. Înainte mai făceam sport, chiar dacă mă mai durea una sau alta, dacă mă mișcam, nu mai simțeam. Sunt mulțumit de mine, dantura e bună, înseamnă că am fost sănătos, mama a muncit bine la mine. M-am operat de toate alea, am și stent.

Am trecut și-s bine. Treaba e că nu prea am moral. Nevastă-mea are mai mult moral decât mine. Dacă rămân singur acasă, dacă pleacă nevastă-mea, am gânduri nasoale, nu pot să dorm. Mă gândesc că mi-a zis doctorul că o să mor în somn, mi-e frică să mai adorm. Din cauza nasului, am vrut să-l operez, dar nu se poate. Ce vrei?, riscurile meseriei, nasul ăsta mi-a fost scut! Aș vrea să fie cum era pe vremea mea, să fim toți sănătoși, viața aia frumoasă”, a dezvăluit Rică Răducanu, conform gsp.ro.

Rică Răducanu, infectat cu Covid

Rică Răducanu a trăit mai multe drame în 2021, din cauza pandemiei. Fostul mare portar a fost internat la spitalul Matei Balş după ce fusese infectat cu COVID-19. Acolo, a mărturisit că a trecut prin clipe de groază după ce a izbucnit un incendiu. Răducanu a povestit că a sărit de la etaj pentru a scăpa. „Am trecut prin boală. Am fost în spital şi cu nevasta. Chiar atunci când a luat foc spitalul (n.r. incendiul de la „Matei Balş”), am sărit de la etaj. Am sărit! N-am luat-o pe uşă! Eram la etajul 1, eram învăţat cu săriturile. N-a fost o problemă. Nu mi-am rupt nimic. A fost rău tare! Cred că şi corpul a fost tare, fiind sportiv.

Reclamă

Plus că am fost sportiv cuminte, n-am fumat, n-am băut cafele. Nici acum nu sunt… Poate din motivul ăsta. M-am vaccinat şi a 3-a oară, mi-au zis şi acolo că am anticorpi. Înseamnă că am corpul bun! Îmi pare rău totuşi pentru lume. Vreau să fie ca înainte, să ne revedem, să ne pupăm. Stăm mereu cu masca aia… E urât”, a dezvăluit fostul mare portar, Rică Răducanu, conform sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și