Închide meniul

„Drum lin spre ceruri, Reluțu’!” Un român celebru, răpus de o boală incurabilă: „Cea mai tristă zi din ultimii zeci de ani”

Publicat: 5 decembrie 2022, 12:10

Relu Bădescu, un cunoscut antrenor din nataţia românească, a murit la vârsta de 66 de ani. Acesta a fost răpus de o boală incurabilă.

Reclamă
„Drum lin spre ceruri, Reluțu’!” Un român celebru, răpus de o boală incurabilă: „Cea mai tristă zi din ultimii zeci de ani”

Ion Bădescu a murit la vârsta de 66 de ani

Sursa: Facebook Octavian Tileagă

Cumplita veste a fost dată de profesorul Octavian Tileagu, un bun prieten al lui Relu Bădescu.

Reclamă

Ion Bădescu a murit la vârsta de 66 de ani

Ion (Relu) Bădescu s-a născut în 1856 şi a absolvit Institutul de Educaţie Fizica şi Sport cu specializarea înot. Bădescu a antrenat mai mulţi sportivi cunoscuţi, printre care Rony Bakale, Alina Tocu, Lucian Dumitru, Ligia Gaspar, Adina Marusanici, Camelia Suba, Larisa Stoian, Florin Istov, Claudiu Pascu, Raluca Pascu, Camelia Suba și Adina Marusanici, scriu cei de la debanat.ro.

Octavian Tileagă a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare.

Cea mai tristă zi din ultimii zeci de ani… Nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge să scriu aceste rânduri. S-a stins din viaţă, după o boală necruțătoare, unul din prietenii mei nedespărțiți. Un adevărat frate. Dragul nostru Relu Bădescu. Cuvintele sunt de prisos. Durerea este prea mare.

Drum lin spre Ceruri, Reluțu’. Vei rămâne veșnic in inima şi sufletul meu”, a transmis profesorul Octavian Tileagă, antrenor în cadrul Palatului Copiilor Constanţa, pe reţelele de socializare.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
8:17 Alexandru Pițurcă e liber! A fost plasat sub control judiciar, după ce fusese acuzat de cumpărare de influență 31
ian.
23:55
NEWS ALERTFinal nebun de mercato! Chelsea „sparge banca” pentru transferul iernii! Jorginho, transfer de titlu pentru Arsenal. Toate mutările importante sunt AICI
31
ian.
23:54
„Este o psihoză!”. Mihai Stoica se teme de un jucător al lui Dan Petrescu înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB: „Fantastic!”
31
ian.
23:49
CFR Cluj nu se lasă! Ardelenii îl vor cu orice preț pe Philip Otele încă din această iarnă: „Am propus anumite variante pentru a-l lua de acum!”
31
ian.
23:18
Ilie Dumitrescu, mesaj „acid” pentru Mihai Pintilii: „Poți să ai 7 licențe! Nu ai ce să mai faci!”
31
ian.
22:51
Gică Hagi a răbufnit după scandalul xenofob de la Sfântu Gheorghe. „Poate mâine vine cineva și zice: ‘Afară, afară, cu machidonii din țară'”
31
ian.
22:44
Adrian Mititelu, dezvăluri bombă despre cum Sepsi l-a „păcălit” pe Cătălin Rizan să semneze actul care îi aduce victoria la „masa verde”: „S-a dus ca prostul acolo!”
31
ian.
22:37
Mihai Stoica, hotărât să facă ordine la FCSB: „La unii jucători s-au strâns mai multe! Voi avea o discuție cu ei”
31
ian.
22:20
Cine va sta pe banca lui FCSB în derby-ul din Gruia cu CFR Cluj! Mihai Pintilii a primit răspunsul de la Comisia de Disciplină a FRF
31
ian.
22:02
EXCLUSIVIonel Ganea le declară „război” foștilor arbitri care se angajează la cluburi: „E ilegal!”
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea