Închide meniul

Dumitru Dragomir a vândut o vilă de lângă Palatul lui Gigi Becali cu o sumă uriaşă. Fostul şef al LPF a dezvăluit şi ce pensie are

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 18:10

Reclamă
Dumitru Dragomir a vândut o vilă de lângă Palatul lui Gigi Becali cu o sumă uriaşă. Fostul şef al LPF a dezvăluit şi ce pensie are

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / MMA / Niros Foto via Hepta

Dumitru Dragomir nu duce grija zilei de mâine. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de fotbal a dezvăluit că, pe lângă pensia de 12.000 de lei, a mai vândut şi o vilă care se afla poziţionată lângă Palatul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a vândut o vilă de lângă Palatul lui Gigi Becali cu o sumă uriaşă

În 2008, Dumitru Dragomir a cumpărat imobilul de la un membru al familiei Ghica, pentru suma de 3.300.000 de euro. Anunl trecut, Dragomir şi-a vândut vila cu suma de 3.900.000 de euro.

Pe lângă profitul de 600.000 de euro, Dumitru Dragomir încasează lunar şi o pensie uriaşă.

Eu mereu am spus adevărul, pentru că nu știu să mint. Așa că nu am de ce să mă feresc nici acum. Am o pensie de aproximativ 120 de milioane de lei (n.r. – 12.000 RON) și mai aveam o pensie de 7.200 de lei, pensia specială din Parlament, dar pe care mi-au tăiat-o acum jumătate de an.

Era bine să fi avut în continuare acești bani, dar asta este. Oricum, nici de acești bani, v-am spus, cam 120 de milioane nu mă ating”, a spus Dumitru Dragomir la Kanal D, conform playtech.ro.

Reclamă

Dumitru Dragomir, dezvăluiri tulburătoare! Momentul în care a vrut să-şi pună capăt zilelor

Dumitru Dragomir a avut mai multe momente de cumpănă în viaţă. A vrut să-şi pună capăt zilelor de mai multe ori. Prima dată a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa atunci când a fost arestat şi se considera nevinovat. Nu a fost singurul moment în care a vrut să se sinucidă.

Dumitru Dragomir a vrut să se sinucidă

„După moartea fiului meu, am avut și aceasta nebunie în cap, dar mi-a trecut pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ. Copiii mei au fost copii cuminți, întrebați pe țoață lumea, soția mea a fost o sfânta.

Eu am fost mai puțin sfanț. Așa este bărbatul, el trebuie să aducă și nevasta să aibă grija de educația copiilor, de bărbat, de casa. Am avut o educație țărănească. Am supărat-o de multe ori pe nevasta-mea. Eu nu sunt mulțumit nici de mine, eu sunt mulțumit numai de nevasta, restul de nimic”, a dezvăluiti Mitica Dragomir, conform kanald.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și