Închide meniul

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Gigi Becali în privinţa lui Joyskim Dawa: „Nu rezistă la tăvăleală”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 septembrie 2023, 11:19

Reclamă
Dumitru Dragomir, avertisment pentru Gigi Becali în privinţa lui Joyskim Dawa: „Nu rezistă la tăvăleală

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Gigi Becali în privinţa lui Joyskim Dawa

Joyskim Dawa, în timpul unui meci / Profimedia Images

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Gigi Becali în privinţa lui Joyskim Dawa. „Oracolul din Bălceşti” a atras atenţia că există o legislaţie contra rasismului, dar a spus că aceasta nu este respectată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali că Dawa s-ar putea să se sature şi să părăsească România! Gigi Becali îi are în centrul apărării, printre alţii, pe Dawa, Ngezana şi Haruţ. Vlad Chiricheş este momentan accidentat.

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Gigi Becali în privinţa lui Joyskim Dawa: „Nu rezistă la tăvăleală”

”Ar trebui ca legea asta care este împotriva rasismului să fie bine aplicată de organele abilitate. Legea este bună, dar nu o respectă nimeni. Asta e democrația, asta este epoca în care trebuie să reziști la tăvăleală. Și Dawa trebuie să învețe să reziste la tăvăleală.

Dar nu-l văd pe Dawa să reziste la tăvăleală. Mă gândesc că într-o zi se satură și pleacă. Ăsta e un pericol pentru că sunt oameni care nu rezistă la tăvăleală. Puțini oameni am cunoscut în decursul vieții mele care rezistau la astfel de treburi”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Joyskim Dawa nu se teme de niciun atacant din Liga 1: „Nu sunt impresionat”

Joyskim Dawa nu se teme de niciun atacant din Liga 1. Fundașul celor de la FCSB a vorbit despre adversarii din campionatul intern, dar a dezvăluit și care a fost idolul său în copilărie.

Reclamă

Fundașul a devenit titular incontestabil în lotul lui Elias Charalambous datorită evoluțiilor solide pe care le-a avut de-a lungul timpului. A ajuns la FCSB în anul 2022, de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 350.000 de euro.

Fundașul echipei pregătite de Elias Charalambous a vorbit despre atacanții din Liga 1. Acesta nu s-a declarat surprins de vreun adversar și este de părere că FCSB are șanse mari la câștigarea titlului de campioană.

De asemenea, Dawa a dezvăluit faptul că idolul lui, în copilărie, era Carles Puyol, legendă a celor de la FC Barcelona. Camerunezul a dezvăluit că are aceași mentalitate pe care o avea fundașul spaniol, în perioada în care încă era în activitate.

Reclamă 4 / 0/3

Dawa a mărturisit că idolul său a fost Puyol

„(n.r. Despre idolul său) Înainte era Puyol, îmi plăcea faptul că era un lider şi cum se comporta pe teren. Dădea totul pentru echipă. Am aceeaşi mentalitate ca el.

(n.r. Care ţi se pare cel mai periculos atacant din România?) Alibec, dar nu sunt impresionat. Nu mă impresionează niciun atacant din Liga 1. Cred că în acest sezon putem câştiga campionatul, chiar şi anul trecut puteam, dar am pierdut prea multe puncte uşoare împotriva echipelor mici, dar în acest sezon e diferit.

Suntem mai încrezători pe teren, jucăm mult mai bine decât anul trecut şi suntem mult mai concentraţi pe teren”, a spus Dawa, potrivit orangesport.ro.

De când a ajuns la FCSB, fundașul de 27 de ani a adunat 59 de partide în tricoul „roș-albastru”. În cadrul acestor meciuri a reușit să marcheze de 5 ori și să ofere 2 pase decisive. În momentul de față, este cotat la suma de 750.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și