Închide meniul

"E băieţelul meu!" Bernadette Szocs, una dintre cele mai frumoase sportive din România, este în extaz: "Îl iubesc de nu mai pot"

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 16:22 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
"E băieţelul meu!" Bernadette Szocs, una dintre cele mai frumoase sportive din România, este în extaz: "Îl iubesc de nu mai pot"

Instagram Bernadette Szocs

Bernadette Szocs a primit un cadou superb din partea iubitului

Astfel, aceasta a primit din partea iubitului un căţel din rasa Pomeranian. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi l-a făcut cadou de Crăciun prietenul meu și este cel mai frumos dar pe care l-am primit până acum! E băiețelul meu, e foarte cuminte, stă în căsuța lui și nu deranjează pe nimeni. Îl iubesc de nu mai pot!”, a dezvăluit  Bernadette Szocs, conform Prosport

Bernadette Szocs este mare iubitoare de animale. Mai are o căţeluşă primită acum 10 ani de la fratele său. 

O am și pe Prințesa care e deja bătrânică, are 10 ani. De sărbători am fost la ai mei, i l-am prezentat pe fratele ei, pe Moxy și chiar s-au înțeles bine, la început i-a fost greu să accepte un alt cățel în casă dar în final, s-a obișnuit cu el” a completat Bernadette.

Care este talentul ascuns al lui Bernadette Szocs

E campioană europeană la tenis de masă și concurează pentru titlul de regina eleganței în sportul Românesc! Bernadette Szocs nu iese din casă nemachiată sau fără o coafură perfectă. Nici la concursuri nu merge nearanjată, iar fanii se întrec cu mesaje și propuneri.

Reclamă
Reclamă 4

Campioana europeană la tenis de masă, Bernadette Scocs, e prima și la eleganță. Machiajul, coafura și ținuta nu lipsesc din arsenalul ei.

Nu știu dacă intimidez adversarele că mă machiez și îmi place să mă aranjez. Dar totul fac pentru mine, pentru că iubesc să fiu aranjată. Sunt o femeie și îmi place să arăt bine”, a spus Bernadette, pentru AntenaSport.

Bernadette poate să devină și make-up artist

Bernadette Szocs ar putea să se facă și make-up artist. Ea a luat lecții online pentru machiaj.

Reclamă

Timpul ăsta în carantină am profitat să fac și asta. Cum știe toată lumea îmi place să mă machiez, să mă aranjez, să îmi fac unghiile. Nu o să mă vedeți la niciun concurs cu unghiile nefăcute”, a mărturisit românca.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele de start

20:50

Jaqueline Cristian, după victoria uriaşă de la Jocurile Olimpice 2024 cu Garcia: „Mă simt datoare să dau tot ce am mai bun”

20:44

„Ceea ce am văzut la Paris, am văzut doar în Asia!” Bernadette Szocs, surprinsă de ceea ce a găsit la Jocurile Olimpice 2024

20:14

Video„Ce meci de senzație!” Promisiunea făcută de Elisabeta Lipă, după ce a văzut victoria fabuloasă obținută de Jaqueline Cristian

19:55

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și