Închide meniul

„E belea mare cu astea!” Rica Răducanu a vorbit despre marele său viciu: „E boală grea, nu te lasă să trăieşti!”

Reclamă

Publicat: 22 ianuarie 2023, 17:38 / Actualizat: 23 iulie 2023, 15:43

„E belea mare cu astea! Rica Răducanu a vorbit despre marele său viciu: „E boală grea, nu te lasă să trăieşti!

Ce preţuri poate să aibă Rică Răducanu la restaurantul de pe litoral

Captură Youtube

Rica Răducanu a vorbit despre marele său viciu. Fostul mare portar al României a spus că este dependent de jocurile de noroc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rică Răducanu ar vrea să scape de dependenţa de jocurile de noroc pentru a-şi linişti şi soţia. Rică Răducanu a recunoscut că o astfel de dependenţă este foarte puternică.

Rica Răducanu a vorbit despre marele său viciu

Soţia mea ar fi fericită, vă spun sincer, pentru că n-aș mai toca banii. E belea mare cu astea, nu te lași cât trăiești, e mult mai puternic decât tine.

Te duci, sperând că vei câștiga, ca să mai faci un ban în plus, căci viață e grea. Cu acest gând, al câștigului, intrăm cu toții la păcănele. Eu stau pe acolo și câte 2-3 ore, unde să mă mai duc? Mai socializez și eu, că antrenamente nu am, afară e tare frig”, a spus Rică Răducanu pentru impact.ro.

Rică Răducanu a vorbit şi în trecut despre lupta cu dependenţa pentru jocurile de noroc.

Reclamă

La pariurile sportive nu joc, nu-mi place, iar când eram jucător de fotbal, nici nu aveam voie. Am însă altă belea. M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele, e ca o boală în oase. Eram consilierul lui și, la sfârșitul programului, îmi zicea: „Hai, Rică, să mergem la păcănele!”. Vă spun, este boală grea, toată lumea mă ceartă„, a mai spus Rică Răducanu, în urmă cu câteva luni, pentru playtech.ro.

Calvarul prin care trece Rică Răducanu, după ce s-a aflat ce pensie ruşinoasă are după 50 de ani de muncă

Rică Răducanu a dezvăluit că primeşte o pensie de 1.800 de lei pe lună după 50 de ani în câmpul muncii. Fostul mare internaţional român este la pământ cu banii şi face economie la orice. Lui Rică Răducanu nu-i mai vine nici să se uite la televizor mult, pentru a nu consuma curent. Pensia de 1.800 de lei nu îi mai ajunge să îşi acopere cheltuielile curente.

O să facem economie la televizor, noi, pensionarii. O să o lăsăm mai moale, mă mai uit doar o jumătate de oră. Am presimțit că va fi greu, încă de astă-vară. Închid lumina prin casă, în urma soției. Noroc că ea este mai bine, cu sănătatea, le gătește nepoților, care învață online. Ne mai ajută cu bani fiul meu, ne descurcăm cum putem, el a mai lucrat, pe colo-colo, ca antrenor”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Noi, aștia, mai în vârstă, nu am avut șansa să facem niște contracte serioase, ca să avem din ce trăi și la bătrânețe, așa cum se fac acum în fotbalul mondial. Pe atunci, luam cam 300 de lei și 1.000 de lei, la calificare. Dar, nu țineam de bani. Plecam cu gagicile la restaurante, pe la Intercontinental, erau vremuri tare frumoase. Maică-mea, săraca, îmi tot spunea: ”Băi, bagă ceva bani la saltea, că nu se știe, vin vremuri grele!”. Dar, n-am ascultat-o, n-am făcut economii”, a mai spus fostul mare portar al naţionalei României.

Rică Răducanu nu şi-a pierdut simţul umorului

Rică Răducanu nu şi-a pierdut simţul umorului, chiar dacă se află într-o situaţie dificilă.

De la 72 de ani, după ce m-am operat, nu mai pot, dacă mă înțelegeți. Dar tot îmi mai vine să stau de vorbă cu o gagică. Am 76 de ani, de o mângâiere tot mai iese, pofte sunt, nu suntem morți, mai merge de-o pupătură. Dar, acum, cui îi arde, ți-e și frică cu pandemia asta. Facem haz de necaz, ce naiba să mai facem„, a mai spus Rică Răducanu.

Rică Răducanu a scris istorie la Rapid

Răducanu este o legendă a Rapidului, club alături de care a câștigat un titlu (1967) și două Cupe ale României (1972, 1979). Fostul mare portar a evoluat timp de 10 sezoane în Giulești.

Răducanu a adunat 61 de selecţii la echipa naţională şi a mai evoluat şi pentru Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și