Închide meniul
Foto

Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și arată uluitor!

Publicat: 27 iunie 2024, 12:30

Reclamă
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și arată uluitor!

Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile

Istvan Kovacs și Denisa Fazakas / Colaj AS.ro/Instagram

Ea este cea care îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Arbitrul de 39 de ani din Carei trăiește o poveste de dragoste cu Denisa Fazakas. Cei doi sunt împreună de o lungă perioadă de timp și se afișează mereu împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs tocmai a arbitrat cel de-al doilea său meci la EURO 2024 și a ajuns în mijlocul unui scandal de proporții. A fost criticat dur după ce a acordat 19 cartonașe atât în timpul partidei Cehia – Turcia, scor 1-2, cât și după fluierul final.

Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile

Un îngâmfat! A vrut să fie omul meciului!„, a răbufnit căpitanul cehilor, Tomas Soucek, la adresa lui Istan Kovacs. Și fanii celor două echipe au dat de pământ cu arbitrul român și au cerut să nu mai fie delegat la vreun meci de la EURO 2024.

Nu este primul scandal în care ajunge „centralul” din Carei. Acesta nu a lăsat niciodată de înțeles că ar fi afectat de cuvintele grele pe care le primește. El își găsește liniștea în viața de familie.

Iubita lui Istvan este de o frumusețe răpitoare și este de profesie fotomodel. Partenera lui Istvan Kovacs postează mereu, pe rețelele sociale, fotografii cu ea și arbitrul FIFA (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI).

Reclamă
Reclamă 4

Anul trecut, cei doi au mers în vacanță într-o locație de lux. Istvan și Denisa s-au relaxat în Insulele Seychelles, iar iubita celui mai bine cotat arbitru român a postat imagini de senzaţie.

Când știi ce vrei, nu accepți tot ce ți se oferă”, este citatul care o inspiră pe iubita lui Istvan Kovacs, pe contul de Instagram, acolo unde adună o mulțime de aprecieri la poze.

Denisa Fazakas i-a fost alături lui Istvan Kovacs și la Gala Sportului. Apariția ei nu a putut fi trecută cu vederea.

Reclamă

Istvan Kovacs, „distrus” după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

Koacs i-a dat două cartonașe galbene lui Barak și a lăsat Cehia în inferioritate încă din minutul 20. A urmat un haos general, în care românul a acordat cartonașe atât pe teren, cât și la jucătorii de pe bancă.

După fluierul final a fost la un pas să se lase cu bătaie generală, iar Istvan Kovacs i-a arătat cartonaș roșu lui Chory și gabene pentru Soucek și Guler.

Atât fanii Cehiei, cât și ai Turciei, au dat de pământ cu Istvan Kovacs și le cer șefilor UEFA să nu îl mai delege la vreun meci de la EURO 2024.

Istvan Kovacs este cel mai slab arbitru din istorie. A pierdut controlul meciului. Tot ceea ce poate face este să împartă cartonașe galbene la toată lumea

Istvan Kovacs este cel mai slab arbitru din lume!

Istvan Kovacs nu ar trebui să mai arbitreze la EURO după Turcia vs Cehia. A pierdut total controlul și a izbucnit haosul. 18 cartonașe galbene, două roșii… nebunie!

Cehii au rămas în zece din minutul 20, când a fost eliminat Barak, iar Hakan Calhanoglu a deschis scorul pentru turci în minutul 51. Soucek a egalat în minutul 66, dar Cenk Tosun a marcat în minutul 90+4 golul victoriei turcilor. S-a terminat 2-1 pentru Turcia şi Portugalia a câştigat grupa, cu 6 puncte. Pe locul 2 s-a clasat Turcia, iar Georgia a venit pe 3, cu patru puncte, în timp ce echipa Cehiei, cu două puncte, părăseşte competiţia.

Istvan Kovacs a arbitrat la EURO 2024 și meciul Slovenia – Serbia 1-1. Astfel, pentru cele două partide în care a stat la centru va primi 10.000 de euro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și