Închide meniul

Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs: „Un îngâmfat! A vrut să fie omul meciului!”. Tomas Soucek a izbucnit

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2024, 9:01 / Actualizat: 27 iunie 2024, 12:12

Reclamă
Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs: „Un îngâmfat! A vrut să fie omul meciului!. Tomas Soucek a izbucnit

Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs

Tomas Soucek și Istvan Kovacs, în timpul meciului Cehia - Turcia 1-2 / Profimediaimages

Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a acordat 19 cartonașe în timpul meciului Cehia – Turcia, scor 1-2. Tomas Soucek nu a mai rezistat și a izbucnit la adresa „centralului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cehia a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 20, după ce Barak a primit 2 cartonașe galbene și a fost eliminat. După fluierul final a fost haos pe teren și se putea lăsa cu o bătaie generală. Chory a văzut „roșu” direct, iar Soucek cartonaș galben. A fost avertizat și Guler de la turci.

Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs

Este un lucru grozav că arbitrii vorbesc doar cu căpitanii. Dar am avut o discuție cu căpitanul Turciei, la final, și am convenit că acest arbitru a fost atât de îngâmfat încât nici nu a vrut să discute cu căpitanii. El a vrut să fie omul meciului, ceea ce e regretabil.

Este păcat, dar nu este vorba doar de asta. Nu am rezolvat bine situațiile la ambele goluri și acolo se decid jocurile.

(Reporter: În Premier League probabil ești obișnuit cu alte arbitraje…) Am fost surprins să văd cât de diferite au fost toate deciziile luate în acest meci. De fiecare dată când turcii cădeau la pământ era fault… e clar când văd că se fluieră totul. Am auzit că golul lui Kuchta trebuia validat. Poate cineva va crede că ne căutăm scuze, dar sunt momente care afectează întregul meci„, a declarat Tomas Soucek, potrivit isport.cz.

Reclamă
Reclamă 4

Niciodată în istoria unui turneu final nu au fost acordate mai multe cartonașe într-un singur meci. Precedentul record era deținut de Antonio Mateu Lahos, care arătase 18 cartonașe în meciul Argentina – Olanda, din sferturile Mondialului din 2022.

Istvan Kovacs, „distrus” după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

Koacs i-a dat două cartonașe galbene lui Barak și a lăsat Cehia în inferioritate încă din minutul 20. A urmat un haos general, în care românul a acordat cartonașe atât pe teren, cât și la jucătorii de pe bancă.

După fluierul final a fost la un pas să se lase cu bătaie generală, iar Istvan Kovacs i-a arătat cartonaș roșu lui Chory și gabene pentru Soucek și Guler.

Reclamă

Atât fanii Cehiei, cât și ai Turciei, au dat de pământ cu Istvan Kovacs și le cer șefilor UEFA să nu îl mai delege la vreun meci de la EURO 2024.

Istvan Kovacs este cel mai slab arbitru din istorie. A pierdut controlul meciului. Tot ceea ce poate face este să împartă cartonașe galbene la toată lumea

Istvan Kovacs este cel mai slab arbitru din lume!

Istvan Kovacs nu ar trebui să mai arbitreze la EURO după Turcia vs Cehia. A pierdut total controlul și a izbucnit haosul. 18 cartonașe galbene, două roșii… nebunie!

Cehii au rămas în zece din minutul 20, când a fost eliminat Barak, iar Hakan Calhanoglu a deschis scorul pentru turci în minutul 51. Soucek a egalat în minutul 66, dar Cenk Tosun a marcat în minutul 90+4 golul victoriei turcilor. S-a terminat 2-1 pentru Turcia şi Portugalia a câştigat grupa, cu 6 puncte. Pe locul 2 s-a clasat Turcia, iar Georgia a venit pe 3, cu patru puncte, în timp ce echipa Cehiei, cu două puncte, părăseşte competiţia.

Istvan Kovacs a arbitrat la EURO 2024 și meciul Slovenia – Serbia 1-1. Astfel, pentru cele două partide în care a stat la centru va primi 10.000 de euro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

22:00

LIVE TEXTGermania – Danemarca 0-0. Schmeichel face minuni între buturi. Gol anulat nemţilor în minutul 4!

21:53

Video„E jenant!” Oscar Piastri a răbufnit, după ce i-a fost şters timpul în calificările Marelui Premiu al Austriei

21:35

„Lamentabil. Nu sunt scuze!” Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, după eliminarea de la EURO 2024: „Ruşinos!”

21:26

Presa din Italia şi-a făcut praf jucătorii, după eliminarea de la EURO 2024: „Dezastru” / „Fără suflet şi fără picioare”

21:10

Romain Bardet a câştigat prima etapă a Turului Franţei! Ciclistul de 33 de ani, pentru prima oară în carieră în tricoul galben

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și