Închide meniul
Foto

Iubita lui Istvan Kovacs a atras toate privirile la Ateneul Român. Decolteul generos cu care a apărut Denisa

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2024, 18:42

Reclamă
Iubita lui Istvan Kovacs a atras toate privirile la Ateneul Român. Decolteul generos cu care a apărut Denisa

Iubita lui Istvan Kovacs a atras toate privirile la Ateneul Român. Decolteul generos cu care a apărut Denisa

Captură AntenaSport

Iubita lui Istvan Kovacs a atras toate privirile la Gala Sportului, care are loc la Ateneul Român. Cel mai bun arbitru român al momentului a venit însoţit de iubita sa, modelul Denisa Fazakas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubita lui Istvan Kovacs a făcut senzaţie la Gala Sportului, acolo unde au aparut toţi marii sportivi ai României, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, dar şi alţi şefi de federaţii. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU IUBITA LUI ISTVAN KOVACS)

Iubita lui Istvan Kovacs a atras toate privirile la Gala Sportului

Iubita lui Istvan este de o frumusețe răpitoare și este de profesie fotomodel. Partenera lui Istvan Kovacs postează mereu, pe rețelele sociale, fotografii cu ea și arbitrul FIFA, din vacanţele de lux în care se relaxează. L-a însoţit pe Kovacs şi la Gala Sportului.

„Când știi ce vrei, nu accepți tot ce ți se oferă”, este citatul care o inspiră pe iubita lui Istvan Kovacs, pe contul de Instagram, acolo unde adună o mulțime de aprecieri la poze.

Istvan Kovacs este cel mai bine cotat arbitru român, dar acest lucru nu l-a ferit de scandaluri. Unul dintre cei mai mari contestatri este Gigi Becali. Nu de puţine ori, atronul lui FCSB a lansat pacuzaţii grave la adresa arbitrului, despre care a spus că ar avantaja-o pe CFR Cluj. Mai mult, a cerut în trecut anchetarea lui Istvan. „Are apartament cumpărat în blocul de la firma lui Nelu Mureşan„, a răbufnit, anul trecut, latifundiarul din Pipera.

Reclamă

Admit că dețin două proprietăți în momentul de față în Cluj-Napoca, însă niciuna dintre ele nu a fost cumpărată de la domnul Varga sau domnul Mureșan sau asociați ai celor doi.

Ambele au fost achiziționate prin două credite la bancă la care plătesc rate lunare. Voi colabora în orice anchetă demarată, pe linie sportivă sau nu, și voi pune la dispoziție documentele care să demonstreze cele susținute de mine„, spunea şi Kovacs.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și