Închide meniul
Foto

„Ea îmi seamănă cel mai mult!” Anamaria Prodan, declaraţii unice despre fiica ei cea mică! Cu ce o moşteneşte Sarah

Reclamă

Publicat: 6 februarie 2024, 12:47

„Ea îmi seamănă cel mai mult!” Anamaria Prodan, declaraţii unice despre fiica ei cea mică! Cu ce o moşteneşte Sarah

Anamaria Prodan, declaraţii unice despre fiica ei cea mică, Sarah

Anamaria Prodan şi Sarah/ Colaj AntenaSport, Instagram

Anamaria Prodan a făcut declaraţii unice despre fiica ei cea mică, Sarah. Impresara a declarat că sportiva de 23 de ani îi seamănă cel mai mult, dintre cei trei copii ai ei. Vedeta de 51 de ani a dezvăluit şi la ce capitol a moştenit-o fiica ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah şi Rebecca sunt fiicele pe care Anamaria Prodan le are din prima căsătorie, cu Tiberiu Dumitrescu. Impresara de 51 de ani mai are un fiu, Bebeto, din căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, declaraţii unice despre fiica ei cea mică, Sarah

Anamaria Prodan s-a declarat mândră de fiica ei cea mică, despre care susţine că a ales să-şi creeze propriul drum în viaţă. Impresara a declarat că Sarah a preferat să facă baschet de performanţă, deşi avea posibilitatea de a lucra alături de mama ei.

De asemenea, Anamaria Prodan a mai declarat că Sarah o moşteneşte la caracter, deoarece este o persoană puternică, dar totodată, este şi foarte sensibilă.

„Dintre toți copiii, Sarah îmi seamănă cel mai mult. Și la caracter, și la sensibilitate. Afișează puterea asta, forța foarte, foarte mare. Dar este un copil de o sensibilitate extraordinară. Are 23 de ani, este pe picioarele ei, un atlet desăvârșit.

Reclamă

Şi-a făcut un rost în viaţă, îşi face singurică traseul vieţii. Sunt mândră, putea să vină lângă mine, să fie agent, să se plimbe pe lângă mine. Nu a vrut să audă, a făcut baschet. Toţi copiii mei ştiu…prin muncă va ajunge mare. Asta i-am spus şi Sarei, veţi putea, prin munca voastră, să vă permiteţi orice, să trăiţi viaţa frumos”, a declarat Anamaria Prodan, în noua sa emisiune de pe AntenaStars.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut mama să plângă

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut mama să plângă. Sarah Dumitrescu a fost invitată la podcastul pe care îl are agentul de jucători şi a făcut dezvăluiri despre marele ei vis. Tânăra în vârstă de 23 de ani a avut o reacţie surprinzătoare şi când a fost întrebată dacă vrea să se aşeze la casa ei.

Sarah a ţinut să asigure că nu ia în calcul, pentru moment, să îşi întemeieze o familie şi să o facă pe Anamaria Prodan bunică.

Reclamă 4 / 0/3

„Sincer, acum cred că sunt mult prea multe chestii pe care nu am apucat să le fac. Când termin cariera… şi acum, chestii micuţe. Dar nu văd viitorul atât de departe, deocamdată. Vreau să mă concentrez la viitorul apropiat. Când termin cu baschetul vreau să plec să văd lumea, cu prietenii, să mă distrez. Să prind din urmă ce nu am putut. Dar asta cu familia, şi a mă aşeza la casa mea, nu cred că e pentru mine chiar acum.

(Anamaria Prodan: Eu mereu îţi spun… şi dacă te îndrăgosteşti şi faci un copil, îl creşte mami, nu? Lasă-mi-l mie şi fugi să vezi lumea!) Din păcate, cred că Rebecca e prima la rând. La mine mai ai de aşteptat mult!„, a declarat Sarah Dumitrescu în cadrul podcastului.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale Vezi toate știrile
Citește și