Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut mama să plângă! Momentul în care Sarah Dumitrescu şi-a dezvăluit marele vis

Publicat: 15 decembrie 2023, 9:40 / Actualizat: 15 decembrie 2023, 12:11

Reclamă
Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut mama să plângă! Momentul în care Sarah Dumitrescu şi-a dezvăluit marele vis

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut mama să plângă

Sarah Dumitrescu şi Anamaria Prodan / Colaj Instagram/Youtube

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut mama să plângă. Sarah Dumitrescu a fost invitată la podcastul pe care îl are agentul de jucători şi a făcut dezvăluiri despre marele ei vis. Tânăra în vârstă de 23 de ani a avut o reacţie surprinzătoare şi când a fost întrebată dacă vrea să se aşeze la casa ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu joacă baschet la campioana României, Sepsi-SIC. Fiica din căsnicia Anamariei Prodan cu Tiberiu Dumitrescu şi-a stabilit deja priorităţile pentru momentul în care va renunţa la cariera de sportiv.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut mama să plângă

Sarah a ţinut să asigure că nu ia în calcul, pentru moment, să îşi întemeieze o familie şi să o facă pe Anamaria Prodan bunică.

Sincer, acum cred că sunt mult prea multe chestii pe care nu am apucat să le fac. Când termin cariera… şi acum, chestii micuţe. Dar nu văd viitorul atât de departe, deocamdată. Vreau să mă concentrez la viitorul apropiat. Când termin cu baschetul vreau să plec să văd lumea, cu prietenii, să mă distrez. Să prind din urmă ce nu am putut. Dar asta cu familia, şi a mă aşeza la casa mea, nu cred că e pentru mine chiar acum.

(Anamaria Prodan: Eu mereu îţi spun… şi dacă te îndrăgosteşti şi faci un copil, îl creşte mami, nu? Lasă-mi-l mie şi fugi să vezi lumea!) Din păcate, cred că Rebecca e prima la rând. La mine mai ai de aşteptat mult!„, a declarat Sarah Dumitrescu în cadrul podcastului.

Reclamă

Au urmat momente emoţionante, în care Anamaria Prodan nu şi-a mai putut abţine lacrimile. Totul după ce a aflat care este planul pe care îl are Sarah.

(Anamaria Prodan: Care e cea mai mare dorinţă a vieţii tale, în momentul acesta?) Cea mai mare dorinţă cred că este să continui ce fac acum, cu succesul pe care îl am, să pot să te întreţin şi pe tine şi pe Bebe. Rebecca e mare, poate să se întreţină.

Să îţi dau ţie şi să îi dau lui Bebe tot, aşa cum ne-ai dat tu totul mie şi lui Rebecca când eram mici. (n.r. Anamaria Prodan începe să plângă)„, a spus Sarah. „E greu să mai zic ceva„, a continuat Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan are trei copii. Din căsnicia cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu le are pe Rebecca Dumitrescu şi pe Sarah Dumitrescu. Cu Laurenţiu Reghecampf îl are pe Bebeto (Laurenţiu Reghecampf Jr).

Schimbarea radicală făcută de Sarah Dumitrescu

Fiica Anamariei Prodan şi-a uimit fanii cu noul look. Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan şi o prezenţă activă pe reţelele de socializare.

Sarah Dumitrescu a luat o decizie radicală în ceea ce priveşte aspectul fizic. Superba fiică a Anamariei Prodan s-a vopsit. A renunţat la culoarea blondă şi s-a vopsit şaten. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO).

Fanii au apreciat imediat decizia luată de Sarah Dumitrescu. „Să nu te mai faci niciodată blondă, eşti superbă aşa!„, „Îmi place maxim culoarea„, „Eşti superbă„, „Regina României” sau „Frumuseţea mea” sunt câteva dintre mesajele primite de Sarah Dumitrescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și