Închide meniul
VIDEO

Eduardo Camavinga, dans nebun în vestiar după Real Madrid – Manchester City 3-1. Ce nebunie! Reacţia „eroului” Rodrygo

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2022, 9:03

Reclamă
Eduardo Camavinga, dans nebun în vestiar după Real Madrid – Manchester City 3-1. Ce nebunie! Reacţia „eroului Rodrygo

Eduardo Camavinga, dans spectaculos după Real Madrid - Manchester City 3-1

Profimediaimages

Real Madrid a învins-o pe Manchester City, scor 3-1, şi s-a calificat în finala UEFA Champions League. Jucătorii lui Carlo Ancelotti s-au bucurat la maximum pe teren şi au făcut show total în vestiar. Eduardo Camavinga a dat tonul, iar dansul său a devenit imediat viral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul de 19 a intrat în minutul 75 al meciului de pe Santiago Bernabeu şi a schimbat cursul jocului. A avut o contribuţie importantă la toate cele trei goluri ale campioanei Spaniei şi a obţinut cea mai importantă victorie din carieră. La Paris, pe 28 mai, poate ridica trofeul Ligii Campionilor.

Eduardo Camavinga a dansat după Real Madrid – Manchester City 3-1

Madrilenii au postat, pe contul de Instagram, bucuria din vestiar. Rodrygo, Militao şi Mendy au dat startul petrecerii, moment în care şi-a făcut apariţia Camavinga. Mijlocaşul adus de la Rennes cu 31 de milione de euro s-a descătuşat.

Reclamă
Reclamă 4

Clipul a fost apreciat deja de aproximativ 3.5 milioane de oameni. Rodrygo a fost eroul Realului în confruntarea cu „cetăţenii”. Şi-a găsit cu greu cuvintele după golurile marcate în minutele 90 şi 90+1.

Nu pot să explic, nu am cuvinte să explic ce s-a întâmplat. Dumnezeu s-a uitat la mine şi a spus: ‘Azi e ziua ta’. Sunt foarte fericit să duc Madridul acolo unde îi este locul, în finala Champions League.

Nici măcar nu ascultam ce îmi spuneau colegii de echipă pentru că nu credeam ce se întâmplă. Nu ştiu când a fost primul meu gol, eram deja morţi şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ştiu că au venit să mă felicite şi sunt foarte fericit.

Reclamă

Îmbrăcând acest tricou învăţăm să luptăm până la final. Eram aproape morţi, dar după primul meu gol am început să credem puţin. Am mai reveni şi în alte jocuri. După prima reuşită a mai marcat o dată. Sunt foarte fericit. Carlo Ancelotti este prieten cu noi. Ne vorbeşte mereu şi ne este un prieten. Cred că versiunea din Champions League este cea mai bună versiune a mea. Sper să continui să marchez„, a declarat Rodrygo după Real Madrid – Manchester City 3-1, potrivit as.com.

Cum a reacţionat Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti a oferit o primă reacție după thriller-ul Real Madrid – Manchester City 3-1, meciul în urma căruia galacticii s-au calificat în finala UEFA Champions League, acolo unde se va duela cu Liverpool.

Echipa a văzut un videoclip motivațional cu toate cele opt reveniri pe care le-am reușit în acest sezon. Videoclipul s-a încheiat cu mesajul ’Mai lipsește una’, dar am reușit-o și pe aceasta.

Grandoarea acestui club face toate acestea. Nu ne permitem să lăsăm brațele jos, să spunem că totul s-a terminat. Totul ne dă forța să mergem mai departe, să credem. Am făcut un meci bun împotriva unui rival puternic, într-un moment în care totul părea terminat. Cu ultimele energii, am reușit să egalăm. Când ești capabil să egalezi în ultimul moment, îți dă un avantaj psihologic.

Am avut niște optimi foarte grele, sferturi foarte grele, trei rivale foarte puternice, este un succes că am ajuns în finală. Suntem aproape să câștigăm„, a spus Carlo Ancelotti, după meci.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și