Închide meniul
Foto

El este bărbatul care îi ştie toate secretele Anamariei Prodan. Unde îşi găseşte alinarea vedeta, în timpul scandalului de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2021, 10:38

Colaj cu Laurenţiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf, umilit

Colaj Instagram

Agentul de jucători încearcă să se redreseze şi îşi caută dreptatea în tribunal. L-a dat deja în judecată pe Dennis Man şi îşi cere comisionul de 500.000 de euro care i-ar fi revenit dacă ar fi intermediat transferul lui de la FCSB la Parma. Şi-ar dori şi un procent lunar de 10% din banii pe care îi câştigă internaţionalul român în Serie B. Avocaţii Anamariei sunt pregătiţi şi pentru un proces cu Ianis Stoica, cel care şi-a rupt unilateral contractul cu soţia lui Reghecampf şi a semnat cu firma lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unde îşi găseşte Anamaria Prodan alinarea în timpul scandalului de divorţ

Anamaria Prodan va încerca să uite cât mai repede acest an, care a fost unul de coşmar pentru ea. Toată nebunia a început după ce şi-a reînnoit jurămintele cu Larenţiu Reghecampf. La scurt timp distanţă, soţul ei a anunţat-o că va depune actele de divorţ.

Laurenţiu Reghecampf a făcut o mare greșeală datorită faptului că a alunecat încet încet în lumea oribilă a femeilor ieftine care l-au tras cumplit de jos. Faptul că tatăl copilului meu arată atât de rău la faţă, chiar ciudat pot spune, faptul că toată ţara râde, că toți bărbații povestesc, mulți se bucură, toţi își dau coate şi mustăcesc.

Reclamă

Faptul că aștepta să vadă dacă este tatăl unui copil apărut brusc, după ce a intrat în biserică si a sărbătorit 15 ani de căsnicie, faptul că, încet-încet, copiii îl uita sau vor să-l uite, mânioşi şi rușinați fiind de faptul că a pătat obrazul familiei şi şi-a luxat picioarele de stă azi în genunchi în faţa țării (…) din cel mai mândru si mai strălucitor Soare care exista pe Pământ a ajuns cea mai firavă rază„, a transmis Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

În condiţiile date, impresarul încearcă să îşi găsească alinarea la biserică. Anamaria Prodan îşi caută liniştea sufletească şi merge la unul dintre cei mai cunoscuţi preoţi din România. Este vorba de Arhimandritul Ciprian Grădinaru, cel cu care s-a şi fotografiat. Imaginea postată pe reţelele sociale a fost apreciată de fanii soţiei antrenorului Universităţii Craiova.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan se spovedeşte la cel care este considerat urmaşul lui Arsenie Boca. Marele eclesiarh al Catedralei Mântuirii Neamului este duhovnicul agentului de jucători şi încearcă să o ajute să depăşească momentele dificile cu care se confruntă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Anamaria Prodan, în proces cu Corina Caciuc

Anamaria Prodan s-a decis să facă public totul. Noua iubită a lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc, o cheamă pe Anamaria la tribunal. Corina a fost deranjată de faptul că agentul FIFA i-a copiat pozele de pe o rețea de socializare. „M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută, niciodată.

Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu. M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf„, a declarat Anamaria Prodan, conform realitateasportivă.net.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!