Închide meniul
Foto

El este fiul misterios al lui Ion Țiriac! Cum arată și cu se ocupă băiatul cel mic al magnatului român. Întâmplare uluitoare cu tatăl miliardar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 18:18

El este fiul misterios al lui Ion Țiriac! Cum arată și cu se ocupă băiatul cel mic al magnatului român. Întâmplare uluitoare cu tatăl miliardar

El este fiul misterios al lui Ion Țiriac

Profimedia

Karim Țiriac este rodul iubirii lui Ion Țiriac cu celebra jurnalistă egipteană Sophie Ayad. Karim a crescut departe de România, la Monte Carlo, alături de mama lui, dar cunoaște limba română. În prezent, tănărul locuiește în SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este fiul misterios al lui Ion Țiriac

Ion Țiriac a cheltuit o avere pentru ca fiul său cel mic sa studieze la una dintre cele mai renumite universități din lume, Deerfield Academy, din statul american Massachusett.

După absolvirea facultății, el a devenit asociat la firma italiană de modă Stefano Ricci Group. Aceasta este un brand de lux care vinde haine și accesorii pentru cei mai bogați oameni ai lumii.

Sursa: Libertatea

În 2012, pe vremea, când Karim era încă un adolescent, apropiații familiei au povestit o întâmplare uluitoare, cu Ion Țiriac în prim plan. Fiul cel mic a ajuns să poarte costumele de milioane ale celebrul său tată.

Ion Țiriac trebuia să meargă la o recepție cu fiul său, Karim, însă acesta nu venise pregătit cu ținuta adecvată pentru un astfel eveniment. L-a rugat pe prietenul său armean Agop Kirmiziyan să meargă cu băiatul să-și cumpere un costum elegant, dar nu foarte scump. Agop, care are fabrici de confecții, l-a dus într-un mall, cu magazine de firmă, și i-a luat un costum de 1.500 de lei. Țiriac nu s-a oprit însă la costumul de 1.500 de lei, echivalentul a 300 și ceva de euro. El și-a adunat din vasta lui garderobă mai multe costume vechi pe care nu le mai purta și l-a rugat pe Agop Kirmiziyan să le modifice pentru a le purta fiul său, Karim”, au povestit cunoscuții lui Țiriac, potrivit libertatea.ro.

Reclamă

Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Ţiriac

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie lucra atunci pentru revista Bunte şi a trăit 9 ani o poveste de iubire cu cel care era cu mult mai în vârstă decât ea.

Jurnalista din Egipt a păstrat o relaţie bună cu miliardarul român. În urmă cu doi ani a şi vorbit despre rolul pe care l-a avut Ion Ţiriac în viaţa ei.

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.
Citeşte întreaga ştire: Interviu în premieră cu Sophie Ayad, despre viața alături de Ion Țiriac. „Nu regret nimic. Regretele sunt pentru cei care se dau bătuți.

Reclamă 4 / 0/3

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire„, a declarat Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, pentru libertatea.ro.

Fiica de 24 de ani a lui Ion Țiriac, sora lui Karim, este de o frumusețe răpitoare

Ioana Natalia este singura fată a lui Ion Țiriac, iar această trăiește visul american. Tânăra de 24 de ani este de o frumusețe răpitoare și are grijă să le arate fanilor acest lucru. Dovada o stau pozele cu care îşi încântă fanii şi care sunt în galeria foto de mai jos.

Ea postează des fotografii incendiare de la Miami, acolo unde studiază jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad.

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnalism de peste Ocean. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare şi cei care o cunosc spun că modestia este o altă calitate a sa, în ciuda statutului de copil de „bani gata”.

Recomandări
  • El este fiul misterios al lui Ion Țiriac
  • Cum arată și cu se ocupă băiatul magnatului român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și