Închide meniul

El este pensionarul de 75 de ani care vinde apartamente de 500.000 de euro în Bucureşti. Pensia primită de la statul român este uriaşă: „Dacă nu ieşim la muncă, murim de foame”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 9:32 / Actualizat: 17 decembrie 2021, 14:04

El este pensionarul de 75 de ani care vinde apartamente de 500.000 de euro în Bucureşti. Pensia primită de la statul român este uriaşă: „Dacă nu ieşim la muncă, murim de foame”

Dumitru Dragomir continuă să investească sume uriașe de bani în imobiliare

Antena Sport

”Eu mereu am spus adevărul, pentru că nu știu să mint. Așa că nu am de ce să mă feresc nici acum. Am o pensie de aproximativ 120 de milioane de lei (n.r. – 12000 RON) și mai aveam o pensie de 7.200 de lei, pensia specială din Parlament, dar pe care mi-au tăiat-o acum jumătate de an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Era bine să fi avut în continuare acești bani, dar asta este. Petrec ore bune pe șantier. De la 07:00 dimineața stau afară, în frig. Eu am trăit bine și în regimul comunist, dar și după aceea pentru că mereu am știut să-mi fac treaba cât mai bine și am fost apreciat. Dar, să știți că nu mă consider un om bogat, ci un pensionar bogat”, a spus Dragomir, la Kanal D.

Dumitru Dragomir a vândut apartamente cu 500.000 de euro

Investiţia totală făcută de familia lui Dumitru Dragomir în precedentul proiect din Herăstrău a fost de 14 milioane de euro. În schimb, ansamblul construit de acesta are 72 de apartamente.

”Dacă nu ieșim la muncă, murim de foame. Acum construiesc un bloc. Cel mai frumos din București, vă spun! E la 200 de metri de Herăstrău. Stau acolo de dimineața până seara.

În rest, sunt angajatul fiului meu. Dar nu iau niciun ban. Trăiesc din pensie. Am o pensie bună. Păi aveam 15.000 de euro salariul când eram la LPF. Plăteam 6.000 de euro la stat. Cum să nu am pensie bună? Mi-am asigurat bătrânețile”, spunea Dragomir, în trecut.

Reclamă

Dumitru Dragomir, afacere cu Gigi Becali

În primăvara acestui an, Dragomir a mai cumpărat un teren, în valoare de două milioane de euro. Investiția totală e de 10 milioane de euro, dar profitul e și el unul uriaș.

”Am făcut această afacere de 2 milioane, dar are un potențial de 15 milioane. Să vă explic. Am auzit că are un teren de vânzare. Făcuse un drum de 21 de metri lățime, iar legislația spune că aș putea ridica un bloc de 7 etaje pe un asemenea teren. Așa că m-am dus și-am zis să-mi vândă 5000 de metri pătrați.

I-am zis că dacă îl cumpăr eu or să vină și alți cumpărători. Ne-am tocmit vreo oră. Dacă fac un bloc de 10 milioane de euro investiție cu tot cu teren, scot și 15 milioane, deci profit de 5 milioane”, a povestit Dragomir.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și