Închide meniul

„Este incredibilă!” Ion Ţiriac i-a uimit pe străini cu plăcerea pentru care plăteşte o avere în fiecare an

Publicat: 20 mai 2022, 18:12

Reclamă
„Este incredibilă! Ion Ţiriac i-a uimit pe străini cu plăcerea pentru care plăteşte o avere în fiecare an

Ion Ţiriac are 3 copii

Apariţie rară a lui Ion Ţiriac / Hepta

Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi români, are o lojă pe Arena Phillippe Chatrier, care găzduieşte cele mai tari meciuri de la Roland Garros. Ţiriac plăteşte, anual, o avere pentru a vedea cât mai bine partidele de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac are o lojă pe celebra arenă „Phillippe Chatrier” de la Roland Garros, pentru care plăteşte anual 80.000 de euro. Jurnaliştii argentinieni de la „Todo Sobre Tenis” au făcut un tur al arenei şi au făcut o dezvăluire incredibilă în loja miliardarului român. Astfel, Ion Ţiriac are numele incripţionat în loja pentru care plăteşte anual aproape 100.000 de euro.

Ion Ţiriac are o lojă la Roland Garros

Făcând turul arenei Phillippe Chatrier, am descoperit loja lui Ion Țiriac, care este incredibilă!”, au spus, uimiţi, jurnaliştii străini.

Ion Ţiriac, donație de 150 de milioane de euro!

Ion Ţiriac, donație de 150 de milioane de euro! Miliardarul român sparge banca şi face un gest fără precedent. Suma colosală va fi investită pentru construcția unei baze sportive din Otopeni. Ion Țiriac și-a prezentat oficial noua clădire de birouri din centrul Bucureștiului. În cadrul evenimentului de „5 stele”, fostul mare jucător de tenis român a dezvăluit următorul proiect pe care îl are în vedere.

Reclamă

Omul de afaceri va dona o sumă cuprinsă între 100 și 150 de milioane de euro pentru a construi o bază sportivă de ultimă generație în localitatea Otopeni. Noul proiect va include o academie de tenis cu 30 de terenuri de tenis, o piscină olimpică acoperită, precum și o sală de gimnastică.

„V-am chemat ca să ne lăudăm. Acest teren e aici de 15 ani. Clădirea asta (n.r. – de birouri, ‘Țiriac Tower’) are șarmul ei, în mijlocul Bucureștiului. Și ne mândrim cu ea. Ne lăudăm cu o construcție de 5 stele. Este începutul unei ere pentru Țiriac Imobiliare.

A început cu București și vor urma Timișoara și Brașov. România e în urmă cu ceea ce înseamnă imobiliarele moderne. Beneficiile acestei clădiri vor merge către Federația Internațională Țiriac. Trebuie să adaug că există o donație de 100-150 de milioane de euro de la Federația Internațională Țiriac. Banii vor fi folosiți la Otopeni. Vom face un hotel, o piscină olimpică acoperită, o sală de gimnastică, un teren de tenis și o academie de tenis cu 30 de terenuri”,a explicat Ion Țiriac, în cadrul evenimentului de lansare a clădirii sale de birouri.

Reclamă 4 / 0/3

Planul grandios pregătit de Ion Țiriac: „Eu lucrez la o altă dimensiune”

Așadar, Ion Țiriac pregătește și o nouă arenă, unde vor putea fi găzduite turnee de tenis. Planul respectiv a fost anunțat prima oară în urmă cu câteva săptămâni:

„Să vedem ce-o să facem la Otopeni. Academia Țiriac sau Academia Țiriac-Năstase, să vedem. Vreau să am 30 de terenuri și un central de 7.000 de locuri. Pentru că ăla de la BNR de l-a construit Ceaușescu s-a terminat!

Eu lucrez la o altă dimensiune, vreau s-o fac și să rămână. Banii îi am, mai ales după ce-am vândut și turneul de la Madrid. Eu fac în Otopeni în 2 ani, deci în 2024!”, a spus Ion Țiriac, la începutul lunii martie, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și