Închide meniul
Foto

„Ești cea mai frumoasă dintre soțiile lui Cristi Borcea!”. Imaginea făcută de Mihaela Borcea, după divorț, cu care și-a dat fanii peste cap

Publicat: 2 mai 2023, 18:48

Reclamă
„Ești cea mai frumoasă dintre soțiile lui Cristi Borcea!”. Imaginea făcută de Mihaela Borcea, după divorț, cu care și-a dat fanii peste cap

Cristi Borcea a fost dat de gol de Dănuţ Lupu

Cristi Borcea este fostul patron al lui Dinamo / AntenaSport

Ești cea mai frumoasă dintre soțiile lui Cristi Borcea!„, a fost mesajul primit de Mihaela Borcea la ultima fotografie postată pe rețelele sociale. Femeia care a avut cea mai lungă căsnicie cu fostul patron al lui Dinamo a surprins pe toată lumea cu o imagine făcută imediat după divorț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea între 1988 și 2011, perioadă în care a avut cel mai mare succes în afaceri. Atunci a obținut și performanțe importante cu gruparea din Ștefan cel Mare: 4 titluri (2000, 2002, 2004, 2007) și 3 Cupe ale României (1999, 2001, 2005).

„Ești cea mai frumoasă dintre soțiile lui Cristi Borcea!”. Mihaela Borcea, asaltată cu mesaje

Ajunsă la 53 de ani, Mihaela Borcea le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram o fotografie făcută chiar în urmă cu 12 ani, când a divorțat de Cristi Borcea. „Amintiri plăcute”, a fost mesajul care a însoțit postarea.

View this post on Instagram


A post shared by Mihaela Mariana Borcea (@mihaelamarianaborcea)

Reclamă

Ești cea mai frumoasă și deșteaptă dintre soțiile lui Borcea. Nu te lăsa. Revin-o la forma ta inițială, trebuie un pic de voință și de ambiție„, i-a scris un fan. „Superbă„, „foarte frumoasă„, au fost alte comentarii primite de Mihaela.

Cristi Borcea a părăsit-o pe Mihaela Borcea pentru a fi alături de fostul fotomodel Alina Vidican. Căsnicia cu a doua soții a durat cinci ani, până în 2016. Milionarul român a divorțat și de Vidican și și-a refăcut viața cu actuala soție, Valentina Pelinel.

Mihaela Borcea a rămas într-o relație bună cu Cristi Borcea și se ocupă de hotelul din Olimp al omunului de afaceri. Este administrator unic. Şi-a refăcut viaţa cu fostul ei şofer personal, Sorin Rap.

Reclamă 4 / 0/3

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Vorbim frecvent. Avem copii împreună, și afaceri. Avem o relație civilizată, cum este normal și firesc„, a spus Mihaela Borcea la Antena Stars.

Dramele prin care a trecut Mihaela Borcea

Mihaela Borcea a vorbit despre dramele prin care a trecut. Divorţul de Cristi Borcea a fost unul dureros pentru Mihaela, care a dezvăluit două momente grele pe care le-a depăşit.

Mihaela Borcea a dezvăluit că a fost aproape şi de a-şi pierde viaţa. Ultima mare încercare din viaţă a fost în momentul în care s-a infectat cu Covid şi şi-a rupt glezna.

Este foarte greu, tot timpul apar chestii la care nu te aștepți, pe care trebuie să le rezolvi imediat și poate știi, poate nu știi. Te confrunți cu foarte multe lucruri grele, dar eu sunt obișnuită, toată viața m-am confruntat cu lovituri și cu foarte multe încercări și pot să spun că și ca antreprenor am deja foarte multă experiență în spate, conduc hotelul de peste 10 ani. Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața.

Reclamă

Mai mult de atât nu cred că există. Am trecut peste, iar acum, ultima, e recentă. După un proiect foarte greu, mi-am neglijat puțin sănătatea, imunitatea am avut-o la pământ, m-a lovit un Covid, nu am știut, nu l-am tratat, odată cu asta mi-am rupt și glezna, chiar înainte de a pleca în vacanță”, a spus Mihaela Borcea pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și