Închide meniul
Foto

„Ești gelos?”. Fiul lui Cristi Borcea, uluit când a văzut ce poze a făcut iubita lui. Tânăra e de o frumusețe răpitoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2022, 18:36

„Ești gelos?”. Fiul lui Cristi Borcea, uluit când a văzut ce poze a făcut iubita lui. Tânăra e de o frumusețe răpitoare

Fiul "secret" al lui Cristi Borcea, dat peste cap de iubita lui. Angelo Borcea, îndrăgostit de Denisa

Angelo Borcea şi iubita lui, Denisa / Instagram

Fiul lui Cristi Borcea are o iubită care este de o frumusețe răpitoare. Angelo Borcea are 19 ani și este băiatul din prima căsnicie a fostului patron de la Dinamo. Acesta este într-o relație cu o tânără care atrage toate privirile pe rețelele sociale. Denisa l-a și întrebat dacă este gelos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelo Borcea se iubește cu Denisa, cea care studiază la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara și arată umitor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Aceștia și-au petrecut vacanța în Mykonos, pe insula miliardarilor.

Fiul lui Cristi Borcea, uluit când a văzut ce poze a făcut iubita lui: „Ești gelos?”

Angelo și Denisa au făcut mai multe imagini în care și-au declarat dragostea unul altuia și au folosit mai multe emoji care înfățișează inimi.

Tânăra din Timișoara a postat și o fotografie în care apare singură, la piscină, la care Angelo a reacționat și a dat de înțeles că nu îi place ce a văzut. Denisa i-a răspuns imediat: „Ești gelos?„. Fiul lui Cristi Borcea a negat, discuția fiind purtată, del mai probabil, sub formă de glumă.

Angelo Borcea şi iubita lui, în Mykonos
Denisa este iubita fiului lui Cristi Borcea, Angelo Borcea

Angelo Borcea a absolvit liceul în 2021, motiv pentru care a fost felicitat de mama lui. Prima soție a lui Cristi Borcea a avut un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Reclamă

Puiul meu drag, Mihai Angelo, Coco – cum te-am alintat de când ai venit pe lume. Acum, cu ocazia absolvirii, te felicităm din toată inima. Dragul meu, trebuie să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus. Tot acum când toate porțile ți se deschid, îți doresc să simți că visul cel mai îndrăzneț poate deveni realitate, nu uita că vei ieși întotdeauna învingător, deci luptă cu toate forțele pentru a-ți atinge scopurile!

Mulțumesc școlii, cadrelor didactice pentru implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă atâția ani!! Noi, familia ta, vom fi mereu alături de ține, te vom sprijini și te vom susține oricând și oriunde necondiționat!! Zbori cât mai departe, puiul nostru!! Te iubim mult!”, a scris Mihaela Borcea, anul trecut, pe contul ei de Facebook.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

La câteva zile distanță, Angelo și sora lui geamănă, Melissa, au sărbătorit majoratul. Cristi Borcea le-a organizat o petrecere spectaculoasă, de la care nu au lipsit și maneliștii. Vali Vijelie şi Tzanca Uraganu au fost chemaţi să anime atmosfera. Punctul culminant a fost aducerea torturilor uriaşe, sub privirile mândre ale celor doi părinţi.

Reclamă 4 / 0/3

De la eveniment nu a lipsit Valentina Pelinel, actuala soţie a lui Borcea și cea despre care s-a spus că ar fi fost în conflict cu Mihaela Borcea. Pelinel ar fi dorit să o scoată pe fosta soție a lui Cristi Borcea din afacerile familiei.

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. A lăsat de înţeles, de mai multe ori, că nu vrea să se oprească aici.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări
  • Angelo Borcea este fiul lui Cristi Borcea
  • Iubita acestuia a făcut senzaţie în Mykonos

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și