Închide meniul
Foto

„Ești însărcinată?”. Vedeta din România nu s-a ferit: „Nu, sunt doar mai grasă că mănânc!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2022, 17:21

„Ești însărcinată?”. Vedeta din România nu s-a ferit: „Nu, sunt doar mai grasă că mănânc!”

Daniel Pancu și soția sa, Andra Teodorescu

Daniel Pancu și Andra Teodorescu s-au căsătorit în 2021 / Instagram Andra Teodorescu

„Ești însărcinată?”. Aceasta a fost întrebarea primită de fostul fotomodel Andra Teodorescu. Soția lui Daniel Pancu, fostul fotbalist de la Rapid și naționala României, a lămurit toate zvonurile legate de o posibilă sarcină. Blonda care a pozat în Playboy nu s-a ferit și a răspuns extrem de sincer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andra Teodorescu și Daniel Pancu s-au căsătorit anul trecut și trăiesc împreună o adevărată poveste de dragoste.

„Ești însărcinată?”. Vedeta din România nu s-a ferit: „Nu, sunt doar mai grasă că mănânc!”

Recent, în spațiul public s-a zvonit că cei doi ar urma să devină părinți. Andra Teodorescu a negat scenariul respectiv și a explicat de unde a apărut confuzia.

„Nu, sunt doar mai grasă că mănânc. Mănânc de când am venit. O să vă anunț când voi fi însărcinată. Știu că au fost vreo trei valuri de știri, dar sunt puțin cam grasă”, a spus Andra Teodorescu, potrivit Click.

Chiar dacă în prezent nu este însărcinată, Andra a recunoscut că și-ar dori să aibă copii împreună cu Daniel Pancu:

Reclamă

„Lucrăm, da, ne dorim foarte mult copii, mai greu la brătânețe. Acum sunt proceduri de fertilizare. Nu este un subiect pe care vreau să-l discut, până la urmă nu am prejudecăți, nu mă interesează, apelez la orice trebuie ca să se întâmple. Deci nu e ca și când nu sunt de acord, asta am vrut să spun”, a mai spus fostul fotomodel din Playboy.

Daniel Pancu și Andra Teodorescu au mai fost împreună și în tinerețe

Daniel Pancu și Andra Teodorescu au format un cuplu și în urmă cu 20 de ani. Anii au trecut, însă dragostea unuia față de celălalt nu s-a „evaporat”, astfel că acum se află din nou într-o relație, mult mai serioasă.

Daniel și Andra s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut, iar fostul fotomodel spune că se simte extraordinar alături de alesul său.

Reclamă 4 / 0/3

„Cine spune că măritată ești doar dacă ai o hârtie la mână nu este adevărat. Cumva și tu simți, iar cel mai mișto și mai tare accesoriu la mine consider că e verigheta. Și inelul de logodnă. (N.r. – Daniel e romantic?) Da, este foarte romantic! S-au schimbat foarte multe. Ți se schimbă viața în momentul în care ai o relație pe care ți-ai dorit-o toată viața și în momentul în care ești cu persoana pe care o iubești. Sunt mulțumită, fericită! Fată de casă am fost tot timpul, doar că am fost singură mult timp.

(N.r. – Lui Daniel nu îi plăceau fotomodelele înainte) Nu, nu mai e un secret! De fapt, toată lumea știe că noi am fost împreună și acum 20 de ani, pentru o perioadă destul de lungă! Acum 20 de ani, eu eram model și Daniel mă urmărea la toate prezentările. Nu e ca și cum nu e familiarizat cu lumea modei. Chiar era adineauri un model pe scenă și a zis: uite, asta are așa atitudine cum aveai tu!”, a mai declarat Andra Teodorescu.

Daniel Pancu se află la cea de-a doua căsnicie. Fostul atacant a mai fost căsătorit cu Mihaela Stanciu, din 2009, iar cei doi au împreună doi copii: pe Andrei (16 ani) și Maria (11 ani).

Recomandări
  • „Ești însărcinată?”. Vedeta din România nu s-a ferit
  • „Nu, sunt doar mai grasă că mănânc!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și