Închide meniul
Foto

„Ești un om minunat!”. Anamaria Prodan a sărbătorit alături de Tudor Oros în ziua în care bărbatul a împlinit 33 de ani. Soția afaceristului român a lipsit din nou!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2022, 12:52

„Ești un om minunat!”. Anamaria Prodan a sărbătorit alături de Tudor Oros în ziua în care bărbatul a împlinit 33 de ani. Soția afaceristului român a lipsit din nou!

Anamaria Prodan s-a distrat alături de Tudor Oros

Colaj Instagram

Agentul de jucători și Tudor Oros au fost mai întâi la Opera din Dubai, după care au petrecut la o terasă care are o vedere panoramică de senzație. Cei doi au făcut mai multe poze împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru Tudor Oros

La mulți ani, Tudor Oros. Să-ți fie viața plină de împliniri, sănătate și fericire pentru că ești un om minunat!„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Surprinzător, și de această dată din peisaj a lipsit soția românului care este stabilit de șapte ani în Dubai. La fel cum s-a întâmplat și de Revelion, Ksenia Gulevich nu s-a pozat alături de cel cu care a ajuns la altar. Soţia lui Tudor Oros este cântăreaţă şi arată uimitor, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos.

Reclamă

Tudor Oros a atras atenţia încă din prima zi a noului an. A părut a deveni o prezenţă constantă în viaţa agentului de jucători. Şi-a făcut apariţia atât de ziua Anamariei, cât și la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, când impresarul a pierdut 500.000 de euro după ce a pariat pe victoria lui Lewis Hamilton. S-a făcut cu adevărat remarcat în noaptea de Revelion, când a apărut în mai multe postări ale celei care ocupă locul 141 în topul celor mai bogaţi români.

Ksenia Gulevich a părut a fi și ea prezentă în restaurantul de fițe din Dubai, acolo unde Tudor şi-a făcut mai multe poze cu Anamaria Prodan. De altfel, femeia care este de o frumuseţe rară a primit o întrebare incomodă în momentul în care a postat o imagine în care apare singură. „De ce tu pozezi singura si Tudor e cu Ana?„, a întrebat-o un urmăritor, dar aceasta a refuzat să-i răspundă.

Citește și:

Anamaria Prodan asigură că nu are niciun iubit

În acel moment au apărut zvonuri că Anamaria Prodan ar fi într-o relație cu Tudor Oros. Impresarul a ținut să asigure că nu este vorba de așa ceva și că sunt doar parteneri de afaceri. Mai mult, a transmis că niciodată nu se va mai îndrăgosti de un bărbat mai tânăr decât ea. Viitorul ei soț ar urma să fie un milionar trecut de prima tinerețe.

Reclamă 4 / 0/3

În fiecare zi, dacă ies cu cineva, se spune că e iubitul Anei. Nu e niciun iubit. Iubitul meu trebuie să aibă vârstă mai mare decât mine. M-am plictisit de copii! Am luat și am tot crescut copii… și ce am făcut?„, a precizat Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, din nou alături de Tudor Oros
  • Ce urări i-a făcut afaceristului stabilit în Dubai

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și