Închide meniul
Foto

„Eu nu pierd niciun război!”. Anamaria Prodan dă de pământ cu Laurențiu Reghecampf: „Trimite fotografii cu amanta. Asta spune multe despre caracterul lui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 noiembrie 2021, 10:01

„Eu nu pierd niciun război!”. Anamaria Prodan dă de pământ cu Laurențiu Reghecampf: „Trimite fotografii cu amanta. Asta spune multe despre caracterul lui”

Anamaria Prodan, mişcare importantă

Colaj Instagram

În spațiul public au apărut imagini în care antrenorul Universității Craiova este alături de cea care i-ar fi iubită. A fost picătura care a umplut paharul. Anamaria Prodan nu se mai gândește că e loc de împăcare și și-a avertizat cel de-al doilea soț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf: „O să râd la final”

Respectați-i și voi alegerea. Probabil, faptul că s-a ajuns până aici, în a trimite fotografii cu amanta, din diferite locuri din lume, în timp ce era căsătorit, cred că spune multe despre caracter. Spune multe despre demnitatea unui om, a unui părinte. Dar eu cred că la final, când se cerne sita, o să tragem și noi concluziile.

Eu nu pierd niciun război niciodată. Când cineva îmi declară război, o să lupt până la final. Când am să râd la final, atunci abia războiul o să fie câștigat„, a răbufnit Anamaria Prodan la Antena Stars.

Reghecampf s-ar fi cunoscut cu Corina Caciuc încă din perioada în care antrena în Dubai. Anamaria a dezvăluit că soțul ei ar fi avut mai multe relații extraconjugale de-a lungul căsniciei. „A întâlnit diferite domnișoare de acest gen”, a recunoscut agentul de jucători.

Citește și:

Anamaria Prodan l-a anunțat pe Laurențiu Reghecampf cu ce se alege după divorț

Anamaria Prodan a cedat și a spus care sunt singurele lucruri pe care este dispusă să le împartă cu Laurențiu Reghecampf la divorț. Este vorba de o casă în SUA și de alta în Sangov. Acestea sunt imobilele de milioane de euro care mai sunt în posesia lor.

Reclamă

„Totul este primit de la mama mea! Iar aici sunt niște lucruri care sunt dureroase, niște lucruri în care nu vreau să intru prea mult. Dar nu există nimic din ceea ce se spune. Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan au de împărțit o casă în America, una singură!, și una în Snagov”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și