Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Cătălin Zmărăndescu are 300 de cocoşi în propria curte! "A zis Luiza "auzi, te pun să dormi cu gâinile, nu cu mine, că stai mai mult cu gâinile""

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2021, 7:49 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Cătălin Zmărăndescu are 300 de cocoşi în propria curte! "A zis Luiza "auzi, te pun să dormi cu gâinile, nu cu mine, că stai mai mult cu gâinile""

AS.ro

Cătălin Zmărăndescu, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

"Când am terminat casa, am văzut un spaţiu gol în spatele casei care e cam gol şi deja făceam planuri cu soţia, să punem pomi fructiferi şi aici îmi fac eu ceva pentru mine. "Ce îţi faci?" Îmi iau nişte găinuşe, un cocoş, curcani, raţe. "Ai înnebunit?" Anul trecut, cu pandemia asta, am ajuns pe la 300, frate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A zis Luiza "auzi, te pun să dormi cu gâinile, nu cu mine, că stai mai mult cu gâinile". Le dau de mâncare, am grijă de ele. Adun şi ouăle, atunci când nu le adună Matilda, că ea pune două pe jos, unul în coş. Nu voi renunţa, e o pasiune, mă linişteşte, plus că mănânc sănătos", a spus Zmărăndescu, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE. 

Ruptura dintre Gigi Becali şi Cătălin Zmărăndescu

Ruptura dintre Becali şi Zmărăndescu a venit în 2009, atunci când lui Becali i-a fost furată maşina, iar în recuperarea ei a fost implicat şi Zmărăndescu. 29 de zile a stat în arest luptătorul, alături de Ştefan Dediu şi Nicolae Dumitraşcu.

"Am crescut oarecum împreună. Ca imagine, exceptând ultima parte a relaţiei noastre, totul a fost perfect. Domnul Becali nu e atât de rău pe cât se spune. Face şi lucruri bune, dar da, dă şi cu piciorul și face totul praf. De atunci nu ne-am mai întâlnit, așa că nu știu ce va fi.

Reclamă

Dar e clar că nu-l voi ocoli, educația mea nu-mi permite să mă port astfel. Ne vom strânge mâna, cel mai probabil. Cu siguranță, nu-l voi evita", spunea Zmărăndescu, cu doi ani în urmă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și