Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Impresionant! Cătălin Zmărăndescu, cu lacrimi în ochi: ”Omul ăla, pentru mine, e un înger!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2021, 11:27 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Impresionant! Cătălin Zmărăndescu, cu lacrimi în ochi: ”Omul ăla, pentru mine, e un înger!”

AS.ro

Cătălin Zmărăndescu a fost invitat la AS.ro LIVE

Zmărăndescu a dezvăluit faptul că persoana din fotbal pentru care o să poarte un respect infinit este fostul antrenor de legendă al celor de la Steaua, Victor Pițurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În viață ai nevoie de niște elemente care să te dea puțin peste cap, la modul bun, și să te schimbe. La mine au fost Nicu Gheară, Luiza Zmărăndescu și Alexandru Ganci.

Singurul om din fotbal pentru care am toată stima și respectul meu, te ții bine, e nea Piți. Nu vrea să spun de ce. Omul ăla, pentru mine, a fost și va rămâne un înger pentru mine. Sunt oameni pe care nu poți să-i uiți niciodată”, a dezvăluit Cătălin Zmărăndescu la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu: ”Câteodată îmi e dor de acele vremuri”

Cătălin Zmărăndescu se gândește cu nostalgie la acele vremuri, deși nu totul a fost frumos, după cum spune chiar el. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a povestit o întâmplare amuzantă de pe vremea când juca fotbal cu Mihai Stoica și Walter Zenga.

Reclamă

Nu mă mușcă mingea, singura problemă este să nu fac box cu ea. Jucam odată fotbal pe terenurile din spate, cu MM, cu Zenga, și-mi zic: Zmără, treci în poartă. Zic: Aoleoo. Probabil m-au băgăt în poartă ca să nu le rup picioarele.

Șutează MM la un momentdat, toată lumea era sigură că eu o să prind și am făcut eschivă, nu mi-a zis nimeni că nu trebuie să fac eschivă. Nu mi-a zis nimeni că nu trebuie să fac eschivă.

Câteodată îmi e dor de acele vremuri. Au fost vremuri frumoase, deși s-au întâmplat multe lucruri mai puțin plăcute, am încercat să păstrez în amintirea mea doar lucrurile frumoase”, a mai povestit Zmărăndescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

VIDEO cu declarațiile lui Cătălin Zmărăndescu

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și