Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Mă băteam pe stradă, eram prost! Am fost făcut KO în 3 secunde!” Ștefan Stan: de la box, la muzică! Povestea fabuloasă a artistului

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 18 februarie 2021, 12:45

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Mă băteam pe stradă, eram prost! Am fost făcut KO în 3 secunde!” Ștefan Stan: de la box, la muzică! Povestea fabuloasă a artistului

AS.ro

Ștefan Stan a fost invitat la AS.ro LIVE

Fiind un copil năzdrăvan, mama sa a decis să-l ducă la box. Ștefan Stan a dezvăluit faptul că se bătea pe stradă, după ce pleca de la antrenamente, fiind supărat că antrenorul său nu-l băga în competiție să lupte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am făcut box când eram mic. Mi-a zis mama: decât să joci tu box cu colegii tăi în liceu, nu mai bine te duci tu peste drum, las sala de box? Nu eram sănătos, mă băteam mereu. Am zis că mă duc. M-a prezentat mama, maestrului Aliuță. Mi-a zis să fac ce zice el. M-am apucat, au trecut anii, eu mă antrenam mereu. 

Am învățat să mă bat cu umbra, la oglindă, dar nu am apucat să intru în ring. Aveam o frustrare fantastică pentru că nu mă lăsa. Îmi spunea mereu că nu sunt pregătit și mă chinuia ca pe draci. Când plecam de acolo, eu îm căutam motiv de biscuiți. Ai biscuiți la tine, nu… bam, bam, bam… foarte prost eram. 

Mama m-a educat bine, dar m-a crescut ea. Dacă aveam și eu tata să mă tragă de urechi și să-mi zică: nu e bine. Mă reglam. Mama îmi zicea că nu e bine, dar eu o țineam pe a mea. Eu am o bănuială că maestrul știa că nu sunt sănătos, de aia nici nu mă băga în ring”, a dezvăluit Ștefan Stan la AS.ro LIVE.

Ștefan Stan a fost făcut KO în 3 secunde

Ștefan Stan a primit ceea ce și-a dorit, în cele din urmă. Antrenorul său i-a dat o adevărată lecție de viață. Cântărețul a urcat în ring cu un luptător, iar boxerul l-a făcut KO în trei secunde, cu mâna dreaptă legată la spate.

Reclamă

O dată, când mă băteam pe stradă, m-a văzut maestrul Aliuță. Mi-a zis: Ștefane, hai vino, o să te bag în ring, dar înainte trebuie să îl învăț pe unul o lecție. Zic: ce lecție, pe cine? El zice: vreau să-l bați ca lumea, îl chinuim puțin, îi legăm o mână la spate, îl bați rău. 

Nu o să zic numele, despre cine este vorba. Este foarte cunoscut. Am zis hai și m-am dus. Nu a durat trei secunde. Mi-a dat KO. Cu mâna dreaptă legată la spate, cu stânga m-a bătut. M-am trezit în vestiar și am zis: mai începem? Toți au început să râdă. Ăla a fost momentul în care eu am zis că greșesc undeva”, și-a adus aminte Ștefan Stan la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Ștefan Stan

Ștefan Stan a vorbit la AS.ro LIVE despre viața sa pe când nu era cunoscut și a dezvăluit cum s-a apucat de box. Ulterior, Stan s-a lăsat de box și a plecat în America, iar după ce a revenit în țară s-a apucat de cântat, lucru care i-a adus și faima.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și