Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu au dezvăluit ce personaje din sport ar vrea să interpreteze! Răspuns savuros: ”A luat nota pe care eu am luat-o în clasa 1!”

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 8:07

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu au dezvăluit ce personaje din sport ar vrea să interpreteze! Răspuns savuros: ”A luat nota pe care eu am luat-o în clasa 1!”

Captură AS.ro LIVE

Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu au fost la AS.ro LIVE

Oana Moșneagu nu ar spune nu dacă i s-ar propune să joace rolul unui sportiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi-ar plăcea să o interpretez pe Nadia Comăneci. Dacă ar fi să fac și asta, dacă s-ar face si povestea când a fugit. Ar trebui să mă pregătesc și fizic. Plus că dacă o să fie un film, o să termin ca o învingătoare. A luat nota pe care am luat-o eu în clasa 1 (n.r. – nota pe care a luat-o Nadia la Monstreal)”, a spus Oana Moșneagu la AS.ro LIVE.

Cristina Ciobănașu ar vrea să joace rolul Serenei Williams

De cealaltă parte, Cristina Ciobănașu ar vrea să joace rolul Serenei Williams, deși i-ar surâde să o interpreteze și pe Simona Halep.

”Ar fi o variantă și Simona Halep, dar trebuie să mai treacă un timp, să mai acumuleze experiență. Mi-a venit în minte Serena Williams, pentru că a trecut prim multe. Cu sarcina, cu toate problemele ei. Mi-ar plăcea să joc rolul ei”, a spus Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu este pasionată și de FIFA, iar echipa favorită este PSG. De acolo îi știe pe Neymar și Kylian Mbappe. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și