Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Profesorul de squash! Valentin Butnaru, de la pupitrul știrilor, pe parchetul sălii. Provocare pentru Basarab Panduru

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 aprilie 2021, 14:06

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Profesorul de squash! Valentin Butnaru, de la pupitrul știrilor, pe parchetul sălii. Provocare pentru Basarab Panduru

AS.ro

Valentin Butnaru a fost invitat la AS.ro LIVE

Tot unde a început domnul Panduru am început și eu. Nu am avut onoarea să joc cu dânsul. Joacă undea și-i bate pe toți. Aș vrea să-l întâlnesc pe domnul Panduru și să joc cu el”, a declarat Valentin Butnaru la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Squash-ul, cel mai solicitant sport

Butnaru susține că squash-ul este cel mai solicitant sport și a povestit despre o paralelă făcută între un meci al lui Nadal și unul de squash.

Squash-ul îți creează o dependență. Este cel mai solicitant sport din lume. S-a făcut o paralelă cu un meci al lui Nadal. Raportul activ – pasiv era de 60-40, la squash era de 90-10”, susține Butnaru.

Reclamă

Valentin Butnaru, profesorul de squash

Butnar s-a făcut antrenor și pregătește vedete precum Diana Munteanu, Sore, dar și prietenii săi.

La început am antrenat prietenii. Femeile sunt mult mai bune, rezistă mai mult la squash. Se țin de treabă, rezistă mai mult. Vin la antrenamente. 

Nu e atât de simplu să devii antrenor. A venit cineva de afară să ne certifice. O dată la șase luni, venea un om de la Federația Internațională care te certifica”, a mai povestit Butnaru.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și