Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Răzvan Lucescu, Crăciun departe de casă! Cum petrece ”Prințul” Arabiei și cadoul inedit pe care i l-a cerut lui Mircea Lucescu

Silviu Corneanu Publicat: 24 decembrie 2020, 18:50 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Răzvan Lucescu, Crăciun departe de casă! Cum petrece ”Prințul” Arabiei și cadoul inedit pe care i l-a cerut lui Mircea Lucescu

Profimedia

Mircea și Răzvan Lucescu

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
  • Răzvan Lucescu a fost invitat la emisiunea AS.ro LIVE

Tehnicianul român nu se poate bucura foarte mult de familie, în această perioadă, deoarece Al Hilal va juca pe 26 și 31 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi-au venit copiii și nepoți aici. O să facem, mâine (n.r. pe 24), masă de Crăciun”, a dezvăluit Răzvan Lucescu la AS.ro LIVE.

Răzvan Lucescu a cerut cadou, de Crăciun, un cal

Mircea și Răzvan Lucescu au fost invitați în emisiunea AS.ro LIVE, iar tehnicianul celor de la Dinamo Kiev a dezvăluit faptul că fiul său a cerut cadou, de Crăciun, un cal.

Reclamă

Odată a cerut un căluț. Și Neli (n.r. mama sa) l-a întrebat: Ce să faci cu el? Îl pun pe balcon”, a dezvăluit Mircea Lucescu la AS.ro LIVE.

Celebrul antrenor român a spus și ce cadouri obișnuia să-i aducă lui Răzvan Lucescu pe când era copil.

Reclamă

Mașinuțe, mașini, mingi, ce mai apucam și eu să aduc de afară, pe vremea aceea nu erau posibilitățile din ziua de astăzi, iar diurna nu era foarte mari, unu, doi dolari, pe zi”, a mai spus Mircea Lucescu la AS.ro LIVE.

Cum a aflat Răzvan Lucescu că nu există Moș Crăciun

Răzvan Lucescu se gândește cu nostalgie la Moș Crăciun și și-a adus aminte cum a aflat că nu există. Tehnicianul de 51 de ani a dezvăluit că a fost extrem de dezamăgit după ce a aflat și nu-i venea să creadă.

"Și acum mă gândesc cu nostalgie la Moș Crăciun. Îmi aduc aminte câtă disperare a fost în mine. Eram în clasa a treia, iar în dimineața care a urmat după venirea Moșului am auzit-o pe bunica întrebând: ”Cine este Moș Crăciun?”

Reclamă 4 / 0/3

Atât de dezamăgit am fost. M-am dus, cu speranță, și am întrebat: ”Ce ați spus?” Aveam speranța ca mama să-mi spună: ”Nu, nu, nu ai înțeles tu bine!” Mama mi-a spus atunci: ”Nu există Moș Crăciun!” A fost cea mai urâtă perioadă”, a dezvăluit Răzvan Lucescu la AS.ro LIVE.

Urmărește întreaga emisiune pe canalul de Youtube Antena Sport

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu