Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Regretele lui Dănuț Lupu! Atletico Madrid a pus pe masă 2,5 milioane de dolari: ”În 1993 am jucat cu ei în Cupa UEFA!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 9 iunie 2021, 9:36

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Regretele lui Dănuț Lupu! Atletico Madrid a pus pe masă 2,5 milioane de dolari: ”În 1993 am jucat cu ei în Cupa UEFA!”

AS.ro

Dănuț Lupu a ratat un transfer la Atletico Madrid

Regretele lui Dănuț Lupu au fost dezvăluite chiar de fostul jucător, la AS.ro LIVE. Lupu a avut trei mai regrete în cariera sa. Toate se leagă de transferurile pe care le-a ratat. Fostul mare jucător român a fost aproape de a ajunge la Pisa, dar și la Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regretele lui Dănuț Lupu

Primul mare regret al lui Lupu este acela că nu a fost lăsat să plece la Pisa, cu Mircea Lucescu. Vasile Ianul a împiedicat atunci mutarea ”magicianului”. Un alt regret al lui Dănuț Lupu este că a plecat de la Brescia.

Dănuț Lupu a povestit la AS.ro LIVE cum a ratat un transfer în Spania, la Atletico Madrid. 2,5 milioane de dolari ofereau spaniolii în schimbul său. Aceștia l-au remarcat în 1993, după un meci câștigat de echipa sa de atunci, OFI Creta, cu scorul de 2-0, în Cupa UEFA.

Dănuț Lupu a fost dorit de Atletico Madrid

Cel care s-a opus atunci mutări a fost chiar președintele celor de la OFI Creta. Lupu susține că acesta s-a răzbunat pe el pentru că avusese un conflict cu el.

Un moment pe care-l regret este că am plecat de la Brescia! Un alt moment pe care-l regret este că Ianul nu m-a lăsat, în 90, să mă duc în Italia, la Pisa, cu nea Mircea. Nu a depins de mine. Regret că nu m-au lăsat să plec la Atletico Madrid în 1993.

Reclamă

Jucam la OFI Creta și am jucat în Cupa UEFA cu ei, în 1993. Dădeau 2,5 milioane de dolari pe mine. Nu m-a lăsat să plec. Am avut, în viața mea, mulți ”dușmani”. Poate Ianul trebuia să se gândească puțin și la mine, nu doar la el”, s-a destăinuit Dănuț Lupu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și