Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dănuț Lupu, povești de la Câmpina! ”Îmi venea să iau un ciocan să-mi dau în glezne!” Cum s-a impus la Dinamo

Silviu Corneanu Publicat: 5 iunie 2021, 11:11

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dănuț Lupu, povești de la Câmpina! ”Îmi venea să iau un ciocan să-mi dau în glezne!” Cum s-a impus la Dinamo

AS.ro

Dănuț Lupu a ratat un transfer la Atletico Madrid

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Dănuț Lupu a fost invitat la AS.ro LIVE

Dănuț Lupu, povești de la Câmpina, locul în care Dinamo își făcea cantonamentele de iarnă. Fostul internațional și-a amintit cum erau perioadele de pregătire pe vremea lui Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu, povești de la Câmpina

Când a ajuns la Dinamo, Lupu a mers direct în cantonament la Câmpina. Unul dintre cei mai talentați jucători români își amintește prin ce chinuri treceau el și colegii săi. Lupu este convins că jucătorii de azi nu ar rezista în condițiile de atunci.

La Câmpina, când venea iarna, îmi venea să iau un ciocan și să-mi dau peste glezne. Ne scula la 7 dimineața, cu trompeta. Ne alerga 10 km pe asflat, treceau tirurile pe lângă noi. Era un ger pe vreme aia, nu ca acum.

Reclamă

Le-am spus la toți jucătorii care sunt acum că dacă-i duc 10 zile pe programul pe care-l făceam noi, după trei zile se lasă. Nu știu câți rezistă.

Când se termina antrenamentul, cel mai mare sprint era către cameră. Nu aveam calorifer, aveam o sobă. Stăteam șase în cameră. Trebuia să prinzi loc să-ți usuci hainele!”, a povestit Dănuț Lupu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Dănuț Lupu a dezvăluit cum s-a impus la Dinamo

Lupu a ajuns la Dinamo într-o perioadă în care în vestiar erau numai nume grele. Talentatul mijlocaș le-a înodat picioarele încă de la primul antrenament. Dănuț Lupu își amintește că a fost luat tare de ”greii” din vestiar.

Tupeul m-a ajutat mult. Am fost un copil care a știut să respecte, dar nu m-am lăsat călcat în picioare. I-am luat de la primul antrenament.

Reclamă 4 / 0/3

Majoritatea semnelor le am de la antrenament, nu de la jocuri. Nea Mircea ne punea să jucăm tinerii cu bătrânii și mă luau tare.

Echipa pe care a făcut-o nea Mircea în 86-90, nu se mai poate face. Mergeam în deplasări și ne rugau să nu le dăm mai mult de trei”, a mai spus Lupu la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB - Rapid, ce poate decide matematic titlul!
Liga 1 • 18:09
„Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul!
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani