Închide meniul
Foto

„Fac bani de la hateri!”. Anamaria Prodan a anunţat cum face avere şi de ce nu ar putea munci în România: „Nu ne permitem nimic cu 2.000 de euro”

Reclamă

Publicat: 20 martie 2022, 12:28

„Fac bani de la hateri!”. Anamaria Prodan a anunţat cum face avere şi de ce nu ar putea munci în România: „Nu ne permitem nimic cu 2.000 de euro”

Anamaria Prodan a anunţat că a făcut avere chiar şi de pe reţelele sociale

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are o avere uriaşă, chiar dacă l-a acuzat pe Laurenţiu Reghecampf că a transferat banii din conturile comune în cel al amantei Corina Caciuc. Agentul de jucători ocupă locul 141 în topul celor mai bogaţi români şi ar deţine între 40 şi 60 de milioane de euro. Vedeta de 49 de ani face afaceri în Dubai şi anunţă nu este dispusă să revină şi să lucreze în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan regretă că nu şi-a putut petrece mai mult timp cu copiii săi, dar le-a explicat că e nevoie să facă sacrificii pentru a avea tot ce îşi doresc. „Eu nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere. Eu mi-am făcut singură. Mi-am învățat fetele să nu depindă niciodată de un bărbat”, spunea impresarul în momentul în care Reghecampf a depus actele de divorţ.

Anamaria Prodan face avere şi pe reţelele sociale: „Acolo toată lumea mă înjură, dar sunt numărul 1 în trend”

Nu am foarte mult timp să stau cu ei. Le-am explicat, aşa cum a făcut-o cu mine mama mea, că nu poţi să le ai pe toate în viaţă. Dacă stau acasă şi muncesc de la 9 la 5 am un salariu de 1.000-2.000 de euro sau cât e în România şi nu putem să ne permitem nimic. Dar aşa stăm împreună. Ori dacă fac cum fac eu sacrificii, cum şi mama mea a făcut pentru mine, dispare timpul. În ultima perioadă am dormit maximum două ore pe noapte„, a declarat Anamaria Prodan pentru Fiţă cu Adiţă.

Agentul de jucători a dezvăluit că reuşeşte să adune sume importante şi de pe urma celor care o critică.

Mi-e drag de Dani Mocanu de mor pentru că ştie să facă bani. Pe cuvânt! Mulţi au cântat, au avut talent, dar nu au făcut bani decât pe anumite perioade. Şi pe mine la fel, toată lumea mă înjură. Tu ştii că eu fac bani de la hateri (n.r. cei care o urăsc). Ei sunt cei care intră pe TikTok la mine. Acolo toată lumea mă înjură, dar sunt numărul 1 în trend„, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Anamaria Prodan i-a cerut lui Laurenţiu Reghecampf să returneze toţi banii care i s-ar fi cuvenit copiilor.

(Te vezi bunică?) Rebecca mai are, e artistă şi e cu capul în nori şi cu picioarele pe pământ. Sarah are carieră, să îşi termine frumos şi după să se gândească la copii. Bebe e mic. De la Luca poate, cu Asiana, mă bucur mult pentru el!

Nu-l mai lasă acum, probabil, să vorbească cu noi (n.r. pe Luca Reghecampf). Eu l-am ajutat enorm pe Luca şi nu am făcut nicio deosebire. Nici astăzi nu este nicio deosebire între el şi copiii mei. (Dacă Luca ar face copil, te-ai considera bunică?) Păi normal! Luca e un copil sensibil şi aparte şi nu a avut parte de tatăl lui. Nici pe vremea când era divorţat prima dată (n.r. Laurenţiu Reghecampf), dar eu nu realizam, nu a avut nicio legătură cu copilul lui. Nu l-a interesat. Probabil asta se întâmplă şi cu Bebe, ştim istoria„, a precizat vedeta.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, dată în judecată de Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan tocmai a primit o lovitură importantă. Vedeta a aflat că Laurențiu Reghecampf și amanta lui, Corina Caciuc, au dat-o în judecată. Și-a pus deja avocații să se ocupe și anunță că nu are timp pentru a se ocupa personal de problemele apărute.

Agentul de jucători a dezvăluit că nu se teme că ar putea să aibă de suferit. Nici nu a vrut să audă de acuzele pe care i le-au adus cei doi îndrăgostiți. Aceștia se pregătesc pentru nașterea copilului. Tânăra de 29 de ani este însărcinată și va naște la începutul lunii mai.

Corina Caciuc a apelat la ajutorul instanţei. Făcută praf de Anamaria, tânăra de 29 de ani a depus un dosar la Tribunalul Ilfov. Consideră că imaginea i-a fost lezată de declaraţiile şi imaginile apărute în spaţiul public. Femeia este însărcinată şi urmează să-i dăruiască, la începutul lunii mai, un băiat antrenorului Universităţii Craiova.

Decizia luată de cei doi pare a fi un răspuns la dosarele penale deschise de Anamaria Prodan. Vedeta a decis să îi facă plângere penală lui Reghecampf în trei ţări. L-a acuzat pe soţul ei că a virat sume uriaşe de bani din conturile comune în cele ale amantei. Poliţiştii din România, Dubai şi Statele Unite ar fi început deja cercetările, din spusele impresarului.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și