Închide meniul
Foto

Feblețea lui Cristi Borcea a rupt tăcerea după ce a aflat că riscă 8 ani de închisoare! Anunțul categoric făcut de femeia de 45 de ani

Antena Sport Publicat: 23 septembrie 2022, 9:46

Cristi Borcea, în timpul unui meci disputat de Dinamo

Cristi Borcea a vorbit despre cei 9 copii ai săi

Cristi Borcea, în timpul unui meci disputat de Dinamo / Sport Pictures

  • Feblețea lui Cristi Borcea a rupt tăcerea după ce a aflat că riscă 8 ani de închisoare
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Feblețea lui Cristi Borcea a rupt tăcerea după ce a aflat că riscă 8 ani de închisoare. Este vorba despre Shakira, celebra cântăreață după care fostul patron al lui Dinamo a fost înnebunit ani de zile. Atât de mult încât Gigi Becali chiar a vrut s-o cheme pe artista din Columbia la nunta lui Borcea cu Alina Vidican, din urmă cu 11 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a rupt tăcerea după ce a aflat că riscă o pedeapsă de 8 ani de închisoare pentru evaziune fiscală, plus o amendă de aproximativ 23 de milioane de euro din partea Fiscului spaniol.

Feblețea lui Cristi Borcea a rupt tăcerea după ce a aflat că riscă 8 ani de închisoare

Celebra cântăreață traversează o perioadă teribilă. Recent, femeia de 45 de ani s-a despărțit de Gerard Pique, după o relație care a durat 12 ani. Cei doi au împreună doi copii: pe Sasha și Milan.

Reclamă

Shakira a vorbit în premieră despre problemele cu Fiscul. Vedeta din Columbia s-a apărat, spunând că autoritățile din Spania nu au motive reale pentru acuzațiile de evaziune fiscală.

Artista a explicat că nu s-a încadrat în categoria de rezident al Spaniei în 2012-2014, iar prin urmare nu ar fi fost obligată să plătească taxele cerute de Fisc.

Reclamă

“Ăsta e stilul lor, dar sunt încrezătoare. Am suficiente dovezi pentru a-mi susține cauza. Sper ca dreptatea să fie de partea mea.

Nu am putut să mă calific ca rezident. Autoritățile fiscale spaniole au văzut că mă întâlnesc cu un cetățean spaniol și au început să ‘saliveze’. Chiar și în următorii ani, am călătorit prin lume. Am muncit fără oprire în timpul sarcinii cu Milan.

Ei știau că nu sunt în Spania. Știau că Spania nu era locul meu de muncă sau sursa mea de venit…. Dar tot au venit după mine, cu ochii ațintiți după trofeu”, a spus Shakira, pentru revista ELLE.

Reclamă 4 / 0/3

Shakira, anchetată de Fiscul spaniol: „Există indicii”

Fiscul din Spania investighează perioada 2012-2014 în care Shakira a locuit în Spania alături de jucătorul Barcelonei, Gerard Pique.

Autoritățile iberice susțin că artista nu a depus vreo declarație de impozit în perioada respectivă, susținând că are domiciliul fiscal în Bahamas, încă din 2007.

„Autoritățile fiscale investighează această persoană. Există indicii că a stat pe teritoriul spaniol mai mult de 183 de zile în anul calendaristic. Este principala modalitate de a considera că o persoană este rezidentă pe teritoriul spaniol”, a declarat, recent, directorul Fiscului spaniol, Javier Hurtado.

Cristi Borcea a fost „fermecat” ani de zile de Shakira

Shakira putea să îi cânte lui Borcea la nunta din 2011 cu Alina Vidican, cea de a doua soţie. Chiar naşul de atunci, Gigi Becali, a vrut să îi ofere 500.000 de euro artistei pentru a veni să cânte la nunta lui Borcea.

Până la urmă, planul patronului FCSB nu s-a mai concretizat, iar Borcea a venit, la acel moment, cu explicaţii.

“Îmi place Shakira, nu degeaba îi imitam dansul la victoriile dinamoviştilor. Dar eu vreau nuntă, nu spectacol. Nu vă daţi seama ce-ar fi fost în Bucureşti dacă o aduceam pe Shakira? De la aeroport începea show-ul. Îi mulţumesc naşului Gigi pentru intenţie, dar şi fără Shakira va ieşi o nuntă ca-n basme. Vă asigur eu”, spunea Cristi Borcea, la acel moment, conform Libertatea.

Gigi Becali a dat înapoi când a auzit cât cere Shakira pentru a cânta la nunta lui Borcea.

Reclamă

„Am contactat-o pe Shakira si cere 500.000 de euro, daca voia o sută, două de mii de euro, dădeam, dar 500.000 nu dau pe criza asta financiară, pentru că ar putea zice lumea ca tocmai acum m-am găsit să fac aşa ceva”, spunea, în 2011, Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton
Diverse • 25 mart., 10:58
FOTO
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere