Închide meniul
Foto

Femeia care i-a sucit mințile lui Cristi Borcea trece prin momente teribile: „E cea mai întunecată perioadă din viața mea!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2022, 17:03

Femeia care i-a sucit mințile lui Cristi Borcea trece prin momente teribile: „E cea mai întunecată perioadă din viața mea!”

Cristi Borcea

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment / Mediafax

Shakira, femeia care i-a sucit mințile lui Cristi Borcea, trece prin momente teribile. Celebra cântăreață s-a despărțit recent de Gerard Pique, fundașul Barcelonei alături de care are doi copii. Cei doi au format un cuplu timp de 12 ani, iar povestea de dragoste s-a încheiat în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Artista din Columbia a vorbit în premieră, într-un interviu, despre perioada cumplită pe care a traversat-o în ultimele luni.

Femeia care i-a sucit mințile lui Cristi Borcea trece prin momente teribile

Pe lângă despărțirea de Pique, Shakira s-a lovit și de problemele cu fiscul. În presa internațională s-a scris că vedeta de 45 de ani este urmărită pentru evaziune fiscală și riscă o pedeapsă de 8 ani de închisoare, plus o amendă de aproximativ 23 milioane de euro.

Întrebată despre despărțirea de Gerard Pique, Shakira s-a arătat extrem de dezamăgită și a dezvăluit că acum trece prin cele mai dificile clipe din viața sa.

Între timp, Pique s-a afișat alături de noua iubită, Clara Chia Marti (23 de ani), care este cu 12 ani mai tânără decât fotbalistul spaniol.

Reclamă

„Sunt dezamăgită că ceva atât de sacru și special pe cât credeam că este relația s-a transformat în ceva vulgar și ieftin în mass-media. Și toate astea în timp ce tatăl meu a fost la Terapie Intensivă.

Este cea mai întunecată perioadă din viața mea. Dar apoi mă gândesc la acele femei din lume care trec prin greutăți, prin situații mai grele sau mai rele decât a mea”, a spus Shakira, într-un interviu oferit pentru revista ELLE SUA.

Shakira este supărată și din cauza efectului pe care știrile despre despărțirea de Gerard Pique îl au asupra copiilor lor, Milan și Sasha:

Reclamă 4 / 0/3

„Încerc să îi protejez, pentru că aceasta este misiunea mea principală în viață. Dar apoi, ei aud lucruri la școală de la prietenii lor sau văd știri online și îi afectează”, a mai declarat Shakira.

Cristi Borcea, înnebunit ani de zile de Shakira

Shakira putea să îi cânte lui Borcea la nunta din 2011 cu Alina Vidican, cea de a doua soţie. Chiar naşul de atunci, Gigi Becali, a vrut să îi ofere 500.000 de euro artistei pentru a veni să cânte la nunta lui Borcea.

Până la urmă, planul patronului FCSB nu s-a mai concretizat, iar Borcea a venit, la acel moment, cu explicaţii.

Îmi place Shakira, nu degeaba îi imitam dansul la victoriile dinamoviştilor. Dar eu vreau nuntă, nu spectacol. Nu vă daţi seama ce-ar fi fost în Bucureşti dacă o aduceam pe Shakira? De la aeroport începea show-ul. Îi mulţumesc naşului Gigi pentru intenţie, dar şi fără Shakira va ieşi o nuntă ca-n basme. Vă asigur eu”, spunea Cristi Borcea, la acel moment, conform Libertatea.

Gigi Becali a dat înapoi când a auzit cât cere Shakira pentru a cânta la nunta lui Borcea.

Am contactat-o pe Shakira si cere 500.000 de euro, daca voia o sută, două de mii de euro, dădeam, dar 500.000 nu dau pe criza asta financiară, pentru că ar putea zice lumea ca tocmai acum m-am găsit să fac aşa ceva”, spunea, în 2011, Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
  • Femeia care i-a sucit mințile lui Cristi Borcea trece prin momente teribile
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și