Închide meniul
Foto

Femeia acuzată că şi-a epuizat fizic foştii iubiţi, apariţie incendiară. A răbufnit când a fost întrebată de actualul partener

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 mai 2023, 18:14 / Actualizat: 12 mai 2023, 19:20

Femeia acuzată că şi-a epuizat fizic foştii iubiţi, apariţie incendiară alături de actualul partener. Melissa Satta este una dintre cele mai controversate femei din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa Satta (37 de ani) are o relaţie cu Matteo Berrettini (27 ani). Femeia a fost căsătorită şi cu Kevin Prince Boateng, fost jucător de la Milan. La acel moment, Melissa a fost indicată ca fiind vinovată pentru accidentările dese pe care le-a avut în acea perioadă Boateng.

Femeia acuzată că şi-a epuizat fizic foştii iubiţi, apariţie incendiară

De aceleaşi acuzaţii a avut parte şi după ce s-a cuplat cu Matteo Berrettini. Jucătorul de tenis italian trece printr-o perioadă mai slabă a carierei, iar toată lumea a dat vina pe Melissa pentru acest lucru.

Melissa Satta a spus că are o viaţă intimă normală cu Berrettini şi că nu fac exces astfel încât să îi afecteze cariera sportivului.

„Nu o cuantific, dar vă asigur că este la fel ca în alte cupluri. Ne place să ne distrăm împreună, la cine și la karaoke. Dar ne petrecem și serile acasă, când el se antrenează și eu lucrez”, a spus Melissa Satta.

Reclamă

De altfel, şi Matteo Berrettini a avut o reacţie acidă după ce a fost criticat din cauza relaţiei pe care o are cu Melissa Satta.

 „Mă fac să zâmbesc (n.r. – comentariile la adresa lui)! Pe de o parte e ceva pozitiv pentru că înseamnă că tenisul este unul dintre cele mai populare sporturi din Italia. Toată lumea mă urmărește și vorbește despre asta”, a fost comentariul fostului finalist de la Wimbledon pe care l-a făcut la începutul anului.

Cei doi au avut o apariţie de senzaţie în tribune la Milan – Inter 0-2, meci din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Melissa Satta este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Italia (Vezi galeria FOTO de la finalul articolului)

Reclamă 4 / 0/3

Melissa Satta a avut de 5 ani de zile şi cu Christian Vieri.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și