Închide meniul
Foto

Femeia care l-a „cuminţit” pe Adrian Ropotan face senzaţie în costum de baie. Este fiica unui român celebru

Publicat: 3 noiembrie 2023, 11:26

Reclamă
Femeia care l-a „cuminţit” pe Adrian Ropotan face senzaţie în costum de baie. Este fiica unui român celebru

Femeia care l-a "cuminţit" pe Adrian Ropotan face senzaţie în costum de baie

Raluca Ropotan, alături de Adrian Ropotan / Instagram

Femeia care l-a „cuminţit” pe Adrian Ropotan s-a fotografiat în costum de baie şi şi-a dat peste cap urmăritorii de pe reţelele sociale. Raluca Ropotan se bucură de un concediu în unul dintre resorturile de lux din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta asistentă TV are 32 de ani şi este chiar fiica lui Stelian Ogică. Raluca este de mai bine de un deceniu într-o relaţie cu fostul fotbalist al lui Dinamo, cel care a avut o carieră „zbuciumată”. Cei doi au împreună şi un copil.

Femeia care l-a „cuminţit” pe Adrian Ropotan, Raluca Ropotan, face senzaţie în costum de baie

Raluca este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Tocmai a avut o apariţie spectaculoasă la piscină. „Eşti superbă„, i-au scris urmăritorii de pe reţelele sociale.

În acest an, Raluca a anunțat cum se menține în formă. A dezvăluit că nu urmează vreo dietă strictă, dar încearcă să aibă o alimentație echilibrată.

Încerc, e destul de greu acum să mă întrețin, dar încerc. Poate nu toată lumea recunoaște, dar e important. Încerc să am o alimentație echilibrată, cu toate că, de multe ori, fac excese. Știu, nu-i corect, dar sunt sinceră. Încerc să mă reglez o perioadă.

Reclamă

În mod normal, cumva să am un regim alimentar sănătos, pentru că, de când îl avem și pe Ivan, el mănâncă doar mâncare gătită în casă. Evităm, în timpul săptămânii, restaurantele sau fast-food, adică chiar nu mâncăm”, a spus Raluca Ropotan la AntenaStars, potrivit spynews.ro.

Adrian Ropotan şi-a încheiat cariera în 2019. Cea mai prolifică perioadă a avut-o în tricoul lui Dinamo. I-a ajutat pe „câini” să câştige ultimul lor titlu, în 2007. A fost cunoscut şi pentru ieşirile în decor pe care le-a avut.

Adrian Ropotan, dezvăluiri de senzaţie despre episodul „Steaua e numai una!”

În 2008, Adrian Ropotan a petrecut alături de Gabi Torje şi Cristi Pulhac pe maneaua „Steaua e numai una!„. Ropotan a dezvăluit, la AS.ro LIVE, „tratamentul” de care a avut parte la următorul meci.

Reclamă 4 / 0/3

Era meciul cu FC Argeş, parcă! Era o ceaţă nebună. Am zis, bă, am scăpat, nu prea mă văd ăştia pe aici, nu prea mă înjură aici. Era antrenor domnul Mircea Rednic şi m-a şi schimbat în minutul 70 şi ceva parcă. Şi au început. Am luat-o aşa frumos pe lângă teren. Mi-am luat drumul mai lung, dar nu prin faţa galeriei. Dacă o iau, o iau de la persoanele care nu prea sunt aici. Până am ajuns la tunelul de la vestiare, aveam frigiderul plin. Dacă ne raportăm la momentul de faţă e o chestie amuzantă.

E o perioadă din viaţa mea care a trecut, o să o povestesc copiilor, nepoţilor. Am în minte acum toată acţiunea. Era cu un aparat de fotografiat. Era iubita unui invitat. Nu am realizat că suntem filmaţi. Am zis, bă, stăm în casa omului, nu are ce să se întâmple. Am zis că putem să ne dăm arama pe faţă. S-a cântat, dar a fost o glumă. A fost pus şi o manea cu Dinamo. Unii cântau, alţii nu cântau că erau muţi. Erau puţin ameţiţi„, a spus Adrian Ropotan.

Adrian Ropotan a recunoscut și ce amendă a primit după acel episod. A fost lăsat fără 5.000 de euro după escapada cu Gabi Torje şi Cristi Pulhac.

S-a întâmplat, a fost o glumă. Eram tineri. Am avut o problemă financiară, în primul rând. Am avut o amendă de 5.000 de euro. I-am plătit, ne-am asumat. Erau mici salariile, la Dinamo am pornit cu biletul de autobuz„, a mai spus Adrian Ropotan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și