Închide meniul
Foto

Femeia care l-a refuzat categoric pe Cristi Borcea. Milionarul, fără replică

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2022, 16:45

Femeia care l-a refuzat categoric pe Cristi Borcea. Milionarul, fără replică

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment / Hepta

  • Femeia care l-a refuzat categoric pe Cristi Borcea
  • Milionarul, fără replică

Nasrin Ameri este femeia care l-a refuzat categoric pe Cristi Borcea. Milionarul a rămas fără replică în fața vedetei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost nași la nunta lui Nasrin Ameri. Deși fostul finanțator al lui Dinamo e obișnuit să i se facă toate poftele, tocmai fina sa a fost cea care i-a „pus capac”.

Nasrin Ameri, femeia care l-a refuzat categoric pe Cristi Borcea

Nasrin nici nu a vrut să audă de tradiția cu furatul miresei. Fosta vedetă de televiziune nu a vrut să se lase nici măcar pe mâinile nașului Cristi Borcea.

Reclamă

Nu! Doamne ferește, mai ține cineva tradițiile astea? Adică de ce să ratez eu nunta mea, ca să ce? Să negocieze bărbatul pe mine pentru două sticle de ceva? Să nu mă fure nimeni, cum adică nașul? Nu, absolut deloc!”, a spus Nasrin Ameri pentru click.ro.

Cristi Borcea s-a obișnuit să fie părinte spiritual pentru cuplurile celebre din showbiz-ul românesc. Pe vremea când era însurat cu Mihaela, cei doi i-au nășit, printre alții, pe Claudiu Niculescu și designerul Mihai Albu.

Reclamă

Ce se va întâmpla în cazul unui divorţ între Borcea şi Pelinel

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi va face la divorţ Valentinei Pelinel. Omul de afaceri a spus, în trecut, că femeile din viaţa lui nu au avut şi nu vor avea nimic pe numele lor.

Niciuna dintre fostele soţii ale lui Borcea nu au rămas cu bunuri pe numele lor. „Leonidas” nu le-a neglijat total şi le-a lăsat să se folosească de bunurile sale. La fel se va întâmpla şi în cazul unui divorţ de Valentina Pelinel.

Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Reclamă 4 / 0/3

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine„, spunea Cristi Borcea într-o emisiune TV, acum câteva luni.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:22 VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2
Liga 1 • 10 apr., 11:38
„Băieţii trebuie să simtă ‘cașcavalul'” Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2!
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea
Diverse • 9 apr., 9:17
FOTO
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea, pe care acesta le-a umilit în trecut
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol!
Diverse • 7 apr., 17:12
FOTO
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol! Medicii i-au interzis să facă asta după două operaţii cumplite, dar ea nu ţine cont!
Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România
Diverse • 7 apr., 9:12
FOTO
„Proiectul e spectaculos!” Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România. „Bijuteria” va costa 15 milioane de euro