Închide meniul
Foto

Femeia care s-ar fi iubit cu Adrian Mutu arată incredibil la 40 de ani. Scandalul amoros în care a fost implicată

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2023, 19:14

Reclamă
Femeia care s-ar fi iubit cu Adrian Mutu arată incredibil la 40 de ani. Scandalul amoros în care a fost implicată

Adrian Mutu

Colaj Hepta Instagram

Femeia care s-ar fi iubit cu Adrian Mutu arată incredibil la 40 de ani. În 2005, în presa din Italia s-a vehiculat că Adrian Mutu ar fi avut o relaţie cu modelul venezuelean Aida Yespica. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU AIDA YESPICA)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul timpului, Aida Yespica a mai avut relaţii cu fotbalişti, precum Christian Vieri sau Matteo Ferarri. Această ar fi avut o relaţie şi cu Mesut Ozil, iar acest lucru a declanşat un scandal uriaş. În 2021, în spaţiul public a apărut o înregistrare cu Florentina Perez.

Femeia care s-ar fi iubit cu Adrian Mutu arată incredibil la 40 de ani. Scandalul amoros în care a fost implicată

„Când Ozil a venit la Madrid, și-a înlocuit iubita cu un model italian din Milano. Își lua un avion privat, mergea să se culce cu ea, după care se întorcea. Relația lor a ținut până când Mourinho i-a spus că modelul acela s-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan, inclusiv cu oamenii din staff-ul lor”, ar fi spus Florentino Perez pe înregistrare, potrivit El Confidential.

Potrivit presei din Spania, Perez s-ar fi referit la modelul venezuelean Aida Yespica. Aceasta ar fi fost şi iubita lui Adrian Mutu, în 2005, când acesta evolua la Juventus.

Aida Yespica nu a fost afectată de scandalul în care a fost implicată

A fost o perioadă grea, în pandemie… cu distanțare faţă de cei iubiţi și suferință generală. Totuşi, am putut întâlni oameni minunați, care încă reușesc să mă surprindă.

Reclamă

Am fost foarte absentă pe rețelele sociale, din respect pentru dumneavoastră, întrucât, în ciuda nebuniei pe care o trăim, am reușit să lucrez și să trăiesc multe realități, pe care, din păcate, mulți dintre voi nu au avut ocazia.

Așadar, având în vedere situația „revenirii la normal”, vreau să fiu mai prezentă pentru tine, să vă las să trăiţi puțin din viața mea și din momentele mele, care, pe mulți dintre voi, v-au făcut fericiți„, a postat modelul pe contul ei de Instagram, la scurt timp după declanşarea scandalului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și