Închide meniul
Foto

Femeia care şi-a părăsit soţul pentru Cristi Borcea rupe tăcerea! Ce probleme are în relaţia cu milionarul: „Am trecut, împreună, prin momente dificile”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 ianuarie 2022, 17:24

Femeia care şi-a părăsit soţul pentru Cristi Borcea rupe tăcerea! Ce probleme are în relaţia cu milionarul: „Am trecut, împreună, prin momente dificile”

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Instagram Valentina Pelinel

Cristi Borcea se află deja la a treia căsnicie şi pare că Valentina Pelinel i-a pus capăt vieţii de aventurier. După ce le-a părăsit pe Mihaela Borcea şi pe Alina Vidican, milionarul şi a găsit liniştea alături de actuala soţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care şi-a părăsit soţul pentru Cristi Borcea rupe tăcerea!

Soţia lui Cristi Borcea a vorbit însă şi despre problemele pe care le-ar fi avut cei doi în căsnicie şi cum au reuşit să treacă peste acestea. „Ar fi multe de menționat, dar cred că cel mai important este faptul că ne apreciem amândoi pentru ceea ce suntem și încrederea pe care o avem unul în celălalt. Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul, ne-au forjat o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre.

Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disciplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză”, a spus Valentina Pelinel, conform ciao.ro.

Citește și:

Cei doi sunt împreună de trei ani

În septembrie, Valentina și Cristi au aniversat trei ani de la nuntă. În 12 septembrie 2018, Valentina și Cristi s-au căsătorit în mare secret. Evenimentul a avut loc la două luni după ce fostul acționar de la Dinamo a fost eliberat condiționat. Valentina și Cristi Borcea au un băiețel, pe nume Milan, în vârstă de 4 ani. În martie 2019, fostul manechin le-a adus pe lume pe gemenele Indira și Rania. Valentina a mai fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, în timp ce Cristi Borcea se află la a treia căsnicie.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și