Închide meniul
Foto

Femeia celebră umilită de Ion Țiriac a rupt tăcerea: „Au fost clipe horror! A fost groaznic!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2022, 18:49

Femeia celebră umilită de Ion Țiriac a rupt tăcerea: „Au fost clipe horror! A fost groaznic!”

Mihaela Buzărnescu a fost umilită de Ion Țiriac în 2019

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre momentul în care a vrut să se retragă din tenis / Colaj Instagram, Hepta

Mihaela Buzărnescu, femeia celebră umilită de Ion Țiriac, a rupt tăcerea. Jucătoarea de tenis, în vârstă de 34 de ani, a vorbit despre momentele extrem de grele din cariera sa, în care s-a gândit serios să se retragă. „Miki” s-a răzgândit în cele din urmă, fiind încurajată și susținută necondiționat de familie, psiholog și preparatorul fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Buzărnescu a traversat numeroase perioade dificile în viața sa. Unul dintre ele s-a petrecut în 2019, când jucătoarea a fost umilită în spațiul public de Ion Țiriac. În timpul unui interviu, miliardarul român i-a greșit numele Mihaelei, spunându-i „Buzunărescu”.

Femeia celebră umilită de Ion Țiriac a rupt tăcerea: „Au fost clipe horror!”

Acum, Mihaela Buzărnescu a revenit cu dezvăluiri despre momentul în care a vrut să renunțe la tenis. În urmă cu 5 ani, „Miki” își pierduse încrederea în sine și se gândea să se retragă.

„Au fost niște clipe horror în perioada aceea!”, a povestit Buzărnescu.

De asemenea, Mihaela a declarat că se simțea stânjenită când oamenii îi adresau întrebări ironice pe stradă, legate de cariera sa.

Reclamă

„Eu simțeam că nu mai pot să joc și am zis să fac doctoratul! Părinții, psiholoaga și preparatorul fizic credeau mai mult în mine decât credeam eu. Îmi spuneam că mai pot să joc și că mai am de demonstrat că pot ajunge și mai sus în tenis. Eu nu mai credeam și au fost niște clipe horror în perioada aceea. Nu vreau să îmi mai amintesc în viața mea, a fost groaznic!

Ajungi la 25 de ani, ai făcut atâtea sacrificii, ai cheltuit atât și ești la 0, nu știi ce faci! În anul acela, când am început eu să joc, deci la 27 de ani, eram pe locul 900. Am zis că e ultimul an, aveam clasamentul înghețat în 2017. La finalul anului mă las, tragem linie și văd ce naiba fac că nu mai pot. Și cred că a fost un mare atu relaxarea cu care am jucat. La finalul anului am ajuns pe locul 80.

Lumea a început să audă de mine iar. Și din cadrul Federației de tenis au spus: ‘Dar ce faci, Miki, te reapuci de tenis? Ești prea bătrână să te reapuci acum’. Mă simțeam penibil, sincer!

Reclamă 4 / 0/3

După ce că susținerea a fost limitată și din partea federației, poate nu aveau posibilitatea, poate altfel vedeau ei lucrurile, dar nu a fost să fie. Eu oricum reprezentam România și am reprezentat România în toate concursurile, deci trebuiau să fie mândri orice ar fi fost”, a spus Mihaela Buzărnescu, în cadrul podcastului Vin de-o poveste.

La ora actuală, Mihaela Buzărnescu se află pe locul 386 în clasamentul WTA. Ultimul turneu la care a participat în acest an a fost cel de la Iași, din luna august.

Ce a spus Mihaela Buzărnescu despre momentul în care Ion Ţiriac i-a pronunţat greşit numele

În 2019, Ion Ţiriac a vorbit despre trofeul câştigat de Simona Halep la Wimbledon. Atunci, Simo a pierdut un singur set, în faţa Mihaelei Buzărnescu, meci din turul 2 la care Ţiriac a fost prezent. Fostul preşedinte FRT a numit-o „Buzărescu” şi „Buzunărescu”.

„Sunt mai bucuros decât toată România la un loc pentru cadoul pe care Simona Halep ni l-a făcut. Mă refer la Wimbledon. Dar au fost sincope și acolo.

Halep, care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului…și am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu … cu Buzunărescu … pentru că am fost acolo. Au jucat amândouă mediocru!”, spunea atunci Ţiriac, pentru sursa citată mai sus.

Dacă la momentul respectiv, Miki dezvăluia că Ţiriac îi cunoştea cu siguranţă numele, recent ea a venit cu noi declaraţii legate de episodul în care a fost ironizată de fostul jucător de tenis.

„Eu m-am întâlnit foarte puțin cu el și în trecut, nu prea ne-am intersectat, cred că l-am văzut la Wimbledon, în 2019, când am și jucat împotriva Simonei în turul 2.

Reclamă

Cu acel comentariu, eu am lăsat-o așa cum a fost. Dacă n-a știut să-mi să rostească numele, asta este, nu vreau să mă bag în discuții. Sper doar că dânsul a apreciat munca mea și rezultatele mele, cu susținerea puțină pe care am avut-o în cariera sportivă. Indiferent că știe cum mă cheamă sau nu.

Poate după ce mă las de tenis o să ne întâlnim personal și o să schimbăm câteva vorbe așa, friendly”, a spus Miki Buzărnescu, citată de gsp.ro.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și