Închide meniul
Foto

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă și-a îndeplinit un vis: „A fost o onoare și un privilegiu!”

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2022, 9:51

Vera Wang, în timpul unor ședințe foto

Vera Wang are o avere spectaculoasă, de 650 de milioane de dolari

Vera Wang are o avere spectaculoasă, de 650 de milioane de dolari / Colaj Instagram

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wang a trăit un moment superb în cursul acestei săptămâni, pe care l-a împărtășit cu fanii săi din mediul online.

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă și-a îndeplinit un vis!

Celebrul designer de rochii de mireasă din SUA a bifat o nouă reușită. Vera Wang a apărut pe coperta autobiografiei patinatorului Nathan Chen. Femeia „acuzată” că arată ca o adolescentă, deși a împlinit 73 de ani, a realizat cuprinsul cărții „One Jump at a time: My story”, în care noua senzație din patinajul mondial, Nathan Chen, își povestește viața.

Reclamă

Vera Wang s-a arătat extrem de entuziasmată de realizarea sa și a împărtășit momentul superb cu cei 822.000 de urmăritori de pe contul său de Instagram.

„A fost o onoare și un privilegiu să particip în acest proiect! Pentru fanii tăi și fanii din întreaga lume: FELICITĂRI pentru tot ce ai făcut pentru acest sport. Haide, Nathan!”, a scris Vera Wang, pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Vera Wang (@verawang)

Nathan Chen s-a clasat pe primul loc în clasamentul mondial din patinajul masculin în ultimii 4 ani. Tânărul de 23 de ani a devenit campion olimpic în 2022. De asemenea, Nathan este triplu campion mondial, în 2018, 2019 și 2021.

Reclamă 4 / 0/3
  • Vera Wang are o avere estimată la 650 de milioane de dolari.

Povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani, Vera Wang

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Apariţie fabuloasă a vedetei de 73 de ani care arată ca o adolescentă

Vera a avut o ţinută total surprinzătoare pentru vârsta pe care o are (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). A purtat dresuri lungi şi şi-a împletit părul în codiţe.

A dovedit că vârsta este doar un număr, a părut că a găsit fântâna tinereţii„, au scris jurnaliştii de la metro.co.uk. Vera a primit, în cadrul galei, un premiu pentru întreaga carieră.

Fosta sportivă este întrebată mereu cum reuşeşte să se menţină în formă. Vera a recunoscut care este dieta care a ajutat-o să se mențină în formă.

Reclamă

Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”, a spus Vera Wang, citată de The List.

Nu este singurul mod prin care vedeta se menţine într-o formă de zile mari.

Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință.

Beau vodca mea și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt un mare fan McDonald’s. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a mai spus fosta patinatoare.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Apariţie fabuloasă Vera Wang gala Premiilor Oscar 2024
Diverse • 11 mart., 11:11
FOTO
Apariţie fabuloasă a femeii de 74 de ani care arată ca o adolescentă la gala Premiilor Oscar 2024: „Perfecţiune!”
Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă
Diverse • 16 feb., 12:37
FOTO
Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă. Dieta incredibilă
Milionara de 74 de ani a uimit din nou:
Diverse • 20 ian., 9:04
FOTO
Milionara de 74 de ani a uimit din nou: „Acum arăţi de 16 ani! La naiba! Credeam că eu sunt tânără”
Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul
Diverse • 31 oct., 12:50
FOTO
Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul. „Dietă” uluitoare, la care nimeni nu s-ar fi gândit!
Apariţie fabuloasă Vera Wang gala Premiilor Oscar 2024
Diverse • 10 sept., 14:46
FOTO
Cum arată, în costum de baie, vedeta de 74 de ani care este confundată cu o adolescentă. Secretul formei de invidiat