Închide meniul
Foto

Femeia de o frumusețe rară, care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf, a dat cărțile pe față: „Curajos e cel care va spune adevărul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2022, 20:55

Femeia de o frumusețe rară, care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf, a dat cărțile pe față: „Curajos e cel care va spune adevărul!”

Laurențiu Reghecampf și Florentina Raiciu ar fi avut o relație

Florentina Raiciu, femeia care ar fi avut o relație cu Laurențiu Reghecampf a dat din casă. Vedeta a postat un mesaj enigmatic pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au existat o mulțime de zvonuri conform cărora fostul antrenor al Universităţii Craiova s-ar fi iubit cu fosta asistentă TV. Florentina este de o frumusețe rară, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Florentina Raiciu, care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf, a dat cărțile pe față

Florentina Raiciu a postat un mesaj care îndeamnă la dezvăluirea adevărului, indiferent de consecințe: „Curajos e cel care va spune adevărul știind că va pierde totul”. Vedeta e urmărită de nu mai puțin de 86.000 de persoane.

Sursa: Instagram

Despre Raiciu ar fi existat zvonuri că Laurenţiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe şi chiar că ar fi ajutat-o cu bani pentru ca aceasta să îşi deschidă un salon de înfrumuseţare în centrul Bucureştiului. Antrenorul care s-a mutat în Azerbaidjan, după ce a semnat cu Neftchi Baku, o are acum alături pe Corina Caciuc. Iubita lui a născut un băieţel.

Florentina Raiciu a fost întrebată de Laurențiu Reghecampf

„Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, s-a rezumat să comenteze Florentina zvonurile că ar fi fost într-o relație cu „Reghe”. Totuşi, urmăritorii ei nu ratează niciun moment pentru a o taxa.

Reclamă

„Te mai sponsorizează Reghe?„, a fost comentariul primit de Florentina Raiciu, pe contul ei de Instagram pe care este urmărită de 86.000 de oameni. A fost o adevărată umilinţă pentru cea care arată uimitor.

Anamaria Prodan s-a plâns că sunt cel puțin opt ani de când Reghecampf are amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Laurenţiu Reghecampf, prins de Bebeto cu amantele: „Mama, ăsta iar a luat-o razna!”

Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf a fost prins, în timp ce o înşela, de fiul său.

Reclamă 4 / 0/3

„L-a prins cel mic cu amantele. La ușă, s-a dus direct la ușă la el. I-a deschis „share location” pe telefon și l-a luat direct. Eu nici nu mă pricep. I-a luat telefonul și m-a sunat, când eu eram în Dubai: Mama, vezi că ăsta are o amantă sau ceva, că iar a luat-o razna„, a spus Anamaria Prodan, confom gsp.ro.

Mai mult, Anamaria Prodan spune că, din cauza Corinei Caciuc, Bebe nu mai vrea să îşi vadă tatăl.

Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui. Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru.

Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el. La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta„, a mai spus Anamaria Prodan, conform viva.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și