Închide meniul
Foto

Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf face senzație într-o destinație exotică. Imagini spectaculoase cu care și-a cucerit definitiv fanii

Reclamă

Publicat: 2 mai 2022, 13:09 / Actualizat: 2 mai 2022, 18:17

Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf face senzație într-o destinație exotică. Imagini spectaculoase cu care și-a cucerit definitiv fanii

Florentina Raiciu ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf, a anunțat Anamaria Prodan

Colaj Instagram

Laurențiu Reghecampf este în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan și așteaptă ca amanta lui, Corina Caciuc, să nască un băiețel în această lună. Antrenorul Universității Craiova nu s-a mai ferit și a postat o imagine de la o ecografie 3D în care a arătat trăsăturile feței celui ale cărui inițiale vor fi tot „L.R.”. În același timp, Florentina Raiciu, cea despre care s-a spus că a avut o relație cu Reghecampf, încinge atmosfera pe Coasta Amalfitană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a fost cea care a spus că soțul ei nu a înșelat-o numai cu Corina Caciuc. Acesta s-ar fi iubit și cu fosta asistentă TV. Tânăra de 32 de ani este de o frumusețe ieșită din comun, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Florentina Raiciu ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf

Cu peste 85.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram, Raiciu face senzație în Positano. Românca a postat mai multe poze spectaculoase din „paradis”, după cum a descris chiar ea locația de lux în care s-a cazat.

Florentina Raiciu
Florentina Raiciu face senzație pe Coasta Amalfitană

Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, s-a rezumat să comenteze Florentina zvonurile că a fost într-o relație cu Reghecampf.

Anamaria Prodan, avertizată de Gigi Becali

Florentina Raiciu și Laurențiu Reghecampf s-ar fi cunoscut în Dubai. Gigi Becali este cel care a avertizat-o pe Anamaria Prodan despre ceea ce s-ar fi întâmplat cu soțul ei. Totuși, vedeta nu a vrut să-l creadă pe patronul lui FCSB. Tehnicianul Universității Craiova i-ar fi oferit bani fostei asistente TV pentru a-și deschide un salon de înfrumusețare în București. Raiciu s-ar fi temut de furia Anamariei.

Reclamă

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare„, a spus Anamaria Prodan în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Ce ar fi pățit Reghecampf: „Asta îl teroriza!”

Anamaria Prodan nu s-a ferit să ofere detalii despre presupusa relație extraconjugală dintre Laurenţiu Reghecampf și Florentina Raiciu.

Reclamă 4 / 0/3

Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, a dezvăluit agentul de jucători.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și