Închide meniul
Foto

Femeia înlocuită de Cristi Borcea cu Valentina Pelinel trăieşte într-un lux orbitor! Noul soţ o tratează ca pe o prinţesă. Detaliul care îl face invidios pe Borcea

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 ianuarie 2022, 15:10

Reclamă
Femeia înlocuită de Cristi Borcea cu Valentina Pelinel trăieşte într-un lux orbitor! Noul soţ o tratează ca pe o prinţesă. Detaliul care îl face invidios pe Borcea

Cristi Borcea a rămas mască

Colaj Instagram

Ies la iveală noi detalii incendiare despre Claude Senhoreti, milionarul care a luat-o de soţie pe Alina Vidican. Brazilianul este mai bogat decât Cristi Borcea, fostul soţ al Alinei Vidican.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia înlocuită de Cristi Borcea cu Valentina Pelinel trăieşte într-un lux orbitor

Cristi Borcea a părăsit-o pe Alina Vidican pentru Valentina Pelinel, dar fosta soţie a milionarului se poate considera o femeie norocoasă. Şi-a găsit fericirea în braţele milionarului brazilian şi trăieşte într-un lux incredibil, ca în filmele de la Hollywood. Claude Senhoreti are o avere colosală, dar nici actuala lui soţie nu stă degeaba. Are mai multe afaceri în SUA.

Cei doi s-au căsătorit recent, iar imaginile care au ajuns şi în România au arătat un eveniment foarte luxos şi de bun gust. Fosta soție a lui Cristi Borcea l-a cunoscut pe brazilianul milionar în 2019, dar a fost nevoită să-l aştepte pe acesta să divorţeze pentru a se îmbrăca din nou în mireasă. Proaspeții însurăței locuiesc acum împreună într-o vilă luxoasă pe care Claude Senhoreti a făcut-o publică prin intemediul contului său de socializare.

Alina Vidican are o pistă de curse în propria casă

Mai mult, Claude Senhoreti a amenajat în curtea case o pistă de curse. Dar asta nu e tot. La nuntă, milionarul i-a făcut cadou proaspetei soţii un Lamborghini Murcielago în valoare de 450 de mii de dolari. Actuala soţie a brazilianului se căsătorise cu Borcea în 2011 şi are cu acesta doi copii. Un băiețel pe nume Alexandru și o fetiță, Gloria. În 2016, cei doi au divorțat pentră cu Borcea se îndrăgostise de Valentina Pelinel.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:13

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele probabile

17:02

Andrei Prepeliță, mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova: „Am o relație bună cu Adi! E greu să refuz!”

16:57

Simona Halep a ajuns în Hong Kong! Mesajul transmis de fostul lider WTA înaintea revenirii în circuit

16:54

Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”

16:41

Parma – Cagliari LIVE SCORE (21:45). Dennis Man și Valentin Mihăilă, față în față cu Răzvan Marin. Echipele probabile

16:34

Marius Şumudică, reacţie vehementă despre Rareş Pop, impresarul care a făcut scandal: „Nu ar trebui să facă parte din fenomen”

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 4 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 5 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și