Închide meniul
Foto

Femeia părăsită de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel trăiește într-o vilă spectaculoasă. Lux de nedescris chiar și în curte. Imaginile făcute publice de noul ei soț

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2022, 17:58

Femeia părăsită de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel trăiește într-o vilă spectaculoasă. Lux de nedescris chiar și în curte. Imaginile făcute publice de noul ei soț

Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti la cinci ani după ce a divorțat de Cristi Borcea

Colaj Instagram

În vârstă de 46 de ani, Claude Senhoreti ar fi chiar mai bogat decât fostul patron al lui Dinamo. Milionarul brazilian este pilot de curse și deține mai multe mașini care costă o avere. Și casa în care s-a mutat cu Vidican este una uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican și Claude Senhoreti trăiesc într-un lux de nedescris

Senhoreti surprinde pe rețelele sociale. Afaceristul a postat mai multe imagini din curtea vilei în care stă cu noua lui soție. Le-a arătat miilor de urmăritori cum se relaxează într-o perioadă în care temperaturile au scăzut brusc. Își petrece timpul atât în jacuzzi-ul exterior, cu apă caldă, cât și în jurul focului. Filmulețele făcute publice au devenit imediat virale. (Mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Claude Senhoreti și Alina Vidican
Claude Senhoreti și Alina Vidican trăiesc în condiții de lux

Claude are afaceri cu bolizi de lux, iar acestea îi aduc în conturi sume uriașe. Este CEO şi proprietar al unei companii care şi-a făcut un nume important în Florida. De altfel, la nuntă i-a făcut cadou Alinei un Lamborghini Murcielago al cărui preț se ridică și la 450.000 de dolari.

Claude Senhoreti, acuzat că a fost violent cu fosta soție

Conform spynews.ro, au apărut detalii legate de problemele mari pe care acesta le-a avut în fosta căsnicie. El nu ar fi fost prea blând cu mama copiilor săi, Beatrice, fiind agresiv cu ea. Asta se arată într-un raport al unei instanţe din Florida, apărut în 2015.

După ce au pornit o afacere împreună, cei doi s-au despărţit, în 2017, şi ruptura a fost cu scandal. Cei doi nu şi-au mai vorbit şi nu sunt prieteni, chiar dacă au de crescut doi copii. Betrice s-a cuplat imediat cu un alt bărbat.

Reclamă

Alina Vidican a dat de înțeles că se simte excelent alături de Claude. Românca a avut incidente în trecut. Cristi Borcea nu s-a ferit să spună adevărul despre momentele tensiunate din căsnicia cu Vidican. „Da, am lovit-o!”, recunoştea acesta.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și