Închide meniul
Foto

Femeia umilită de Ion Ţiriac, afirmaţie incredibilă despre fostul iubit pe care l-a acuzat că a abuzat-o: „A fost o perioadă intensă”

De Antena Sport
Publicat: 6 septembrie 2022, 19:19

Mihaela Buzărnescu, femeia care a fost umilită public de Ion Țiriac, vrea să se împace cu Marco Dulca, fostul ei iubit, deși l-a acuzat pe celebrul fotbalist că a abuzat-o.

Reclamă
Colaj cu Mihaela Buzărnescu și Ion Țiriac

Ion Țiriac a umilit-o pe Mihaela Buzărnescu

Colaj cu Mihaela Buzărnescu și Ion Țiriac / Instagram

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au fost împreună timp de șase luni, însă relația lor s-a sfârșit la începutul anului, brusc, după ce jucătoarea de tenis a acuzat că a fost abuzată de actualul fotbalist de la FCSB. Acum, la câteva luni distanță, Buzărnescu se gândește din nou la Dulca.

Reclamă

Mihaela Buzărnescu vrea să se împace cu Marco Dulca

”E un subiect… nu aș vrea să intru în detalii, este între noi doi. Mi-a părut foarte rău și îmi pare rău și acum pentru ce s-a întâmplat, pentru că sentimente există din ambele părți în continuare. În plus, să nu spui niciodată, niciodată, pentru că tot timpul poți avea a doua șansă.

Reclamă

La noi a fost respect profesional, am fost șase luni împreună, o perioadă nu foarte lungă, dar foarte intensă și foarte frumoasă, dar și cu micile lucruri mai puțin plăcute, care m-au afectat mai mult pe mine, ca fată.

”Eu nu am zis nu, dar depinde de de mai multe lucruri. Fiecare trebuie să-și asume lucrurile mai puțin bune din viața de cuplu. Și eu știu ce am greșit și el știe ce a greșit. Au fost atâtea cupluri care s-au împăcat, dacă n-au fost lucruri grave între ei. Nu se știe ce ne va rezerva viitorul”, a spus Mihaela Buzărnescu, într-un podcast. 

34 de ani are Mihaela Buzărnescu. Marco Dulca este cu 11 ani mai tânăr decât jucătoarea de tenis.

Acuzaţii dure ale Mihaelei Buzărnescu la adresa lui Marco Dulca, după despărțire

Mihaela Buzărnescu s-a despărţit de Marco Dulca şi a dezvăluit că ar fi trecut printr-o relaţie abuzivă cu jucătorul Chindiei. Cei doi erau împreună de câteva luni, iar jucătoarea de 33 de ani face un anunţ neaşteptat.

Mie îmi pare rău că s-a terminat aşa! Îi urez multă baftă în carieră şi mai multe nu am ce să zic„, a spus Marco Dulca pentru Antena Sport.

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou.

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe contul de Instagram.

Ion Țiriac a umilit-o pe Mihaela Buzărnescu

În 2019, Ion Ţiriac a vorbit despre trofeul câştigat de Simona Halep la Wimbledon. Atunci, Simo a pierdut un singur set, în faţa Mihaelei Buzărnescu, meci din turul 2 la care Ţiriac a fost prezent. Fostul preşedinte FRT a numit-o „Buzărescu” şi „Buzunărescu”.

„Sunt mai bucuros decât toată România la un loc pentru cadoul pe care Simona Halep ni l-a făcut. Mă refer la Wimbledon. Dar au fost sincope și acolo.

Halep, care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului…și am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu … cu Buzunărescu … pentru că am fost acolo. Au jucat amândouă mediocru!”, spunea atunci Ţiriac, pentru sursa citată mai sus.

Dacă la momentul respectiv, Miki dezvăluia că Ţiriac îi cunoştea cu siguranţă numele, acum ea a venit cu noi declaraţii legate de episodul în care a fost ironizată de fostul mare campion.

„Eu m-am întâlnit foarte puțin cu el și în trecut, nu prea ne-am intersectat, cred că l-am văzut la Wimbledon, în 2019, când am și jucat împotriva Simonei în turul 2.

Cu acel comentariu, eu am lăsat-o așa cum a fost. Dacă n-a știut să-mi să rostească numele, asta este, nu vreau să mă bag în discuții. Sper doar că dânsul a apreciat munca mea și rezultatele mele, cu susținerea puțină pe care am avut-o în cariera sportivă. Indiferent că știe cum mă cheamă sau nu.

Poate după ce mă las de tenis o să ne întâlnim personal și o să schimbăm câteva vorbe așa, friendly”, a spus Miki Buzărnescu, citată de gsp.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea